Ce decizie a luat fosta soție a lui Răzvan Simion, după ce prezentatorul de la Antena 1 s-a despărțit de Lidia Buble. Anunț uimitor

Madlen Moraru 29.06.2020, 13:58

Fosta soție a lui Răzvan Simion a luat o decizie uimitoare, după ce s-a aflat că prezentatorul și Lidia Buble nu mai formează un cuplu. În mod neașteptat, fosta parteneră a acestuia, cu are are și doi copii, și-a transmis poziția legată de noile vești despre vedeta matinalului de la Antena 1.

Ce decizie a luat fosta soție a lui Răzvan Simion, după ce prezentatorul de la Antena 1 s-a despărțit de Lidia Buble

Ce decizie a luat fosta soție a lui Răzvan Simion, după ce prezentatorul de la Antena 1 s-a despărțit de Lidia Buble. Anunț uimitor
Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, a anunțat ce se întâmplă în prezent în viața ei, după despărțirea prezentatorului de Lidia Buble

Diana Simion a dorit să le arate fanilor din mediul online care este poziția ei fermă față de vestea că Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit. Momentul a avut loc acum câteva săptămâni, iar anunțul a venit chiar din partea prezentatorului Antena 1.

Este cunoscut că sunt aproape cinci ani de la divorțul lor, dar și că Diana și-a refăcut viața alături de un alt bărbat. Povestea de iubire a acestora pare să fie mai puterincă ca oricând. Acesta a fost detaliul pe care a dorit și bruneta să îl evidențieze. La rândul ei, Lidia Buble a făcut un alt anunț care i-a făcut pe fani să se îngrijoreze. Cu câteva zile în urmă, artista a plâns când a vorbit în fața camerei despre despărțirea ei.

Răzvan Simion și Diana au doi copii, pe Ianca și pe Tudor, ce au relzultat din mariajul lor. Cei doi au divorțat în mai bine de patru ani în urmă, iar în acest timp cea care s-a ocupat în continuare de creșterea și educația lor a fost Diana. Prezentatorul Antena 1 a păstrat însă o relație apropiată cu aceștia și au mers chiar și în vacanțe la munte, înainte de pandemie.

Anunț uimitor

„Locul în care ne-am (re)cunoscut”, a transmis Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, pe Instagram.

Aceasta s-a aflat alături de iubitul ei într-un parc natural din Banat, unde au petrecut o scurtă vacanță pe cinste. Din câte se pare, ei au celebrat cel mai probabil o aniversare. De aceea, au dorit să marcheze un astfel de eveniment într-un mod cu totul special, prin excursia romantică la resortul natural.

Urmăriți Impact.ro și pe