Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou împreună? Detaliul care i-a dat de gol

Rădulescu Valentin / 24.06.2020, 14:03

Lidia Buble și Răzvan Simion păreau unul dintre cele mai fericite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi aveau multe în comun și colaborau, iar astfel puteau petrece și mult timp împreună. Din păcate cei doi și-au anunțat oficial despărțirea, dar de curând a apărut un detaliu care i-a dat de gol. Există oare o șansă de împăcare?

Lidia Buble și Răzvan Simion, detaliu care i-a dat de gol!

A trecut aproximativ o lună de când cei doi au anunțat oficial despărțirea. Chiar dacă era unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc și foarte apreciat de fani, lucrurile nu au decurs așa cum cei doi ar fi vrut. Prezentatorul tv a confirmat toate zvonurile și speculațiile despre despărțirea lor într-un mesaj pe contul lui de Instagram, pe care se pare că ulterior l-a șters dintr-un anume motiv.

Deși nu mai trăiesc nici o poveste de iubire, recent a apărut un detaliu care i-a dat de gol pe cei doi. Până în acest moment nici unul dintre ei nu a declarat nimic, dar de curând Răzvan Simion și Lidia se urmăresc din nou pe rețelele de socializare. Mai mult, se pare că prezentatorul de la Antena 1 îi apreciază și pozele fostei fostei sale partenere de viață. Acest lucru ne dă de înțeles că poate mai există o speranță, iar cei doi încă mai au sentimente unul pentru celălalt.

Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou împreună? Detaliul care i-a dat de gol
Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou împreună? Detaliul care i-a dat de gol

Lidia Buble a plecat la părinții ei după despărțirea de Răzvan Simion

După ce prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a confirmat public faptul că artista nu mai este fericită alături de el, Lidia a decis să se mute la părinți pentru o vreme. Aceasta a început să posteze foarte multe story-uri alături de familia care o sprijină în momentele grele. Dacă cei doi au decis să își mai dea o șansă, rămâne de văzut, deși Răzvan Simion a părut foarte sigur prin mesajul transmis.

„Astăzi, Lidia nu mai e fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert pe mine pentru că nu am avut ce să ofer când, poate, ar fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiecte muzicale. Și în rest, doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni”, a declarat Răzvan Simion.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI