Lidia Buble a petrecut cu un milionar însurat de Revelion. Imaginea a ajuns în mediul online

Ioana Bucur 04.01.2021, 13:49

Lidia Buble a petrecut cu un milionar însurat de Revelion! Îmbrăcată extrem de sexy, cu rochie neagră, mulată de trupul sculptat cu grijă în sala de fitness și cu un decolteu adânc, artista s-a „topit” într-o îmbrățișare pătimașă. Imaginea a ajuns în mediul online. Ce mesaj a transmis fosta iubită a lui Răzvan Simion.

Lidia Buble a petrecut cu un milionar însurat de Revelion

La câteva zile după trecerea în 2021, fosta iubită a prezentatorului matinalului de la Antena 1 a postat o fotografie incendiară pe o rețea socială. Lidia Buble a petrecut cu un milionar însurat de Revelion.

Despărțirea de Răzvan Simion și restricțiile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus i-au schimbat complet planurile artistei. Obișnuită să își facă sărbătorile de iarnă pe scenă, alergând de la concert la concert, Lidia Buble a ales, anul acesta, să își petreacă zilele de Crăciun în sânul familiei. De Revelion, însă, artista a s-a distrat până în noul an într-o companie selectă.

Lidia Buble, în brațele lui Viorel Cataramă

În fotografia postată de Instagram chiar de Lidia Buble, artista apare aproape „topită” în brațele lui milionarului Viorel Cataramă. Cei doi zâmbesc larg, semn că se simt foarte bine unul în compania celuilalt, părând că au fost suprinși în timp ce dansau. Fotografia incendiară, în galeria foto de mai sus. Nu este loc de speculații aici, soția afaceristului, medicul estetician Adina Alberts, fiind, cel mai probabil, și ea prezentă la acea petrecere, cuplul apărând mereu împreună, în special la evenimentele mondene.

„Am și eu o singură poză de la Revelion”, a scris Lidia Buble în dreptul fotografiei în care apare în brațele lui Viorel Cataramă.

Primul mesaj postat de artstă pentru fani, în 2021
Primul mesaj postat de artistă pentru fani, în 2021

Viorel Cataramă, figură controversată în lunile pandemiei de coronavirus

Viorel Cataramă a reapărut în vizorul atenției publice în primele luni ale pandemiei de coronavirus în România. În luna mai, afaceristul afirma că, din punctul său de vedere, nu are nicio importanță câți oameni vor muri infectați cu virusul, atâta timp cât economia nu se prăbușește, iar drepturile fundamentale ale cetățeilor nu sunt anulate.

„Măsurile luate au însemnat anularea sau suspendarea drepturilor și libertăților fundamentale ale noastre și prăbușirea economică a României, falimentul, cu toate consecințele și cu toate milioanele de oameni nenorociți. Și vreau să spun foarte clar că 1.000, 10.000 sau 30.000 de morți nu vor justifica niciodată suspendarea drepturilor și libertăților fundamentale. Nici măcar 40.000”, a spus, la acea vreme, Viorel Cataramă, la Antena 3.

Soția lui Viorel Cataramă a fost infectată cu Covid-19

Soția afaceristului, medicul estetician Adina Alberts, a anunțat, la începutul lunii decembrie 2020, că a fost infectată cu Covid-19. Din fericire, așa cum a anunțat chiar ea, pe o rețea socială, a dezvoltat o formă ușoară:

„Am să vă fac o destăinuire. În campania umanitară de testare gratuită pe care am desfășurat-o câteva săptămâni, am contractat și eu „mult temutul” coronavirus nou. Pentru mine, infecția cu Sars Cov 2 a fost ca o răceală obișnuită. N-am tușit, n-am făcut febră. Mi-au curs nasul și ochii, am strănutat de sute de ori, am răgușit puțin și mi-am pierdut preț de vreo 5-6 zile, parțial gustul și total mirosul. Imediat ce mi-au apărut simptomele sugestive, evident că m-am testat cu teste rapide antigen. Când am văzut că sunt pozitivă m-am autoizolat. Am stat în izolare doar 4 zile pentru că testul s-a negativat foarte, foarte repede, și simptomele au dispărut total. Repet. Nu am tușit deloc! Acum mă simt total refăcută și vă spun, cu mâna pe inimă, că pentru mine acest „COVID” a fost de fapt una dintre cele mai ușoare „răceli” pe care le-am avut vreodată”, a scris soția lui Viorel Cataramă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...