Lidia Buble l-a făcut de rușine pe tatăl ei în mod public. Cum s-a întâmplat totul (Exclusiv)

Cristian Cojocaru 23.12.2020, 21:18
Lidia Buble l-a făcut de rușine pe tatăl ei în mod public. Cum s-a întâmplat totul (Exclusiv)

Cunoscuta solistă Lidia Buble, a reușit să îl facă de rușine pe tatăl său în mod public în urma anumitor postări pe rețelele de socilizare. Deși miile de fani au primit cu brațele deschise aceste postări, familia acesteia au privit cu reticență aceste acțiuni ale vedetei. În urma unui interviu acordat reporterilor de la impact.ro, au ieșit la iveală mai multe detalii despre situația jenantă.

Tatăl cântăreței Lidia Buble a fost făcut de rușine

La cei 27 de ani ai săi, vedeta se poate lăuda cu un trup ce poate fi invidiat chiar și de către cele mai mari fotomodele ale lumii. Fiind conștientă de calitățile sale, aceasta nu a stat pe gânduri așa că a făcut publice mai multe fotografii incediare în mediul virtual. Fanii s-au bucurat că o pot admira pe cântăreață în toată splendoarea, în timp ce părinții acesteia, nu au primit tocmai cu ochi buni toată situația, fiind penticostali.

Moise Ardelean, președintele Cultului Penticostal din România a fost contactat de către reporterii impact.ro, și a făcut mai multe dezvăluiri cu privire la comportamentul vedetei dar și cu privire la concubinajul în care aceasta se află alături de prezentatorul matinalui Antena 1, Răzvan Simion.

“Nu am cunoscut-o niciodată personal pe Lidia Buble, deşi îi ştiu foarte bine tatăl şi o parte a familiei sale. Ce pot să vă spun e că în prezent Lidia Buble nu e membră a cultului nostru. La noi sunt niște reguli de conduită”, a afirmat președintele Cultului Penticostal.

Aceasta nu este prima dată în care Lidia Buble își pune tatăl într-o poziție jenantă, fiind pastor penticostal la ”Biserica Emanuel” din Deva, loc unde vedeta și-a început și cariera artistică în cadrul corului bisericii. Făcând parte dintr-o familie numeroasă cu 11 copii, fratele ei, Simion Buble este și el pastor, care a preluat ștafeta de la tatăl său. Sora artistei, Lorena, este comparată cu Angelina Jolie și pare să îi calce pe urme cântăreței, devenind o solistă foarte importantă a corului bisericii.

Aceasta nu este prima dată în care Lidia Buble își pune tatăl într-o poziție jenantă, fiind pastor penticostal la ”Biserica Emanuel” din Deva
Aceasta nu este prima dată în care Lidia Buble își pune tatăl într-o poziție jenantă, fiind pastor penticostal la ”Biserica Emanuel” din Deva

”Oaia neagră” a familiei

Moise Ardelean s-a abținut în a aduce mai multe dezvăluiri care fac trimitere către Lidia, toate astea din respect față de tatăl solistei, însă precizează că nu ține minte ca aceasta să fi fost botezată, lucru care în religia penticostală se întâmplî după majorat. Pentru ca Lidia Buble să se poată boteza, aceasta trebuie să se căiască în mod public de mare parte dintre acțiunile întreprinse în public, lucru care o face să devină ”oaia neagră” a familiei.

Potrivit liderului cultului, penticostalii nu sunt de acord cu o atitudine care în mod public ar putea provoca un scandal, astfel că decența în vorbe și fapte reprezintă conduita de bază a cultului, lucruri pe care Lidia nu le mai respectă din momentul în care a debutat în muzică. Moise Ardelean a mai precizat că nu a discutat direct cu tatăl vedetei despre comportamentul său însă este de părere că ar putea exista o anume doleanță în familie pe această temă.

Apropiații Lidiei, membri și ei ai cultului penticostal, au mai adăugat:

”Relațiile intime, înainte de căsătorie, nu sunt acceptate, iar ea a trăit în păcat cu Răzvan Simion, de la Antena 1, de care s-a și despărțit. Este oaia neagră a familiei”, ne-au spus apropiații Lidiei Buble, în exclusivitate pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe