Lidia Buble, cu posteriorul la vedere! Fanii au luat foc când au văzut imaginea indecentă. FOTO

Iancu Andreea 12.11.2020, 16:47
Lidia Buble, cu posteriorul la vedere! Fanii au luat foc când au văzut imaginea indecentă. FOTO

Frumoasa blondină s-a fotografiat într-o ipostază incendiară, cu posteriorul la vedere. Lidia Buble a pus fanii pe jar după ce a pozat într-o postură inedită, lăsând să se observe trupul dezgolit.

Lidia Buble, imagine indecentă, cu posteriorul la vedere

Una dintre cele mai îndrăgite artiste din muzica românească este și extrem de urmărită în mediul online. Lidia Buble obișnuiește să îi țină pe fanii săi la curent, postând imagini cu ea. Una dintre cele mai recente fotografii de pe contul de Instagram al artistei a stârnit un val de reacții din partea publicului. Lidia Buble s-a pozat într-o ipostază neașteptată, cu posteriorul la vedere.

Imaginea alb-negru o înfățișează pe artistă într-o rochie elegantă, dintr-un material fluid, însă extrem de decoltată în zona spatelui. Astfel, piesa vestimentară a lăsat să se dezvăluie trupul de invidiat al Lidiei, care a apărut cu posteriorul la vedere. Totodată, fanii au remarcat faptul că lenjeria intimă lipsește din ținuta vedetei, însă au apreciat tatuajul de pe spate.

Deși este fiică de preot, Lidia Buble nu își neglijează cariera artistică. Astfel, vedeta nu se sfiește să se afișeze în posturi sexy, care lasă la vedere trupul lucrat.

Imaginea postată de Lidia Buble pe Instagram lasă să i se observe posteriorul
Imaginea postată de Lidia Buble pe Instagram lasă să i se observe posteriorul

Colaborare inedită, cu Cornel Ilie de la Vunk

Una dintre cele mai recente colaborări a Lidiei Buble este cea cu solistul trupei Vunk. Piesa “Vino, du-te” este proaspăt lansată în această toamnă și i-a adus împreună pe Lidia Buble și Cornel Ilie. Producția îi aparține artistului, care a mărturisit că a scris melodia în timpul stării de urgență.

“Cântecul este despre momentele care apar, poate inevitabil, în orice cuplu, în care unul dintre cei doi una simte, alta spune, una gândește, alta face, una plănuiesc împreună și alta se întâmplă. Acest moment real, această emoție plină de tensiune și de emoție, această nesiguranță în celălalt, toate acestea au născut piesa asta, scrisă într-o zi de martie, în carantină. Cu Lidia am vorbit de multă vreme să colaborăm, iar acum ne-am întâlnit la momentul potrivit, în cântecul perfect pentru noi”, a declarat Cornel Ilie pentru infomusic.ro.

După lansarea clipului, au apărut o serie de zvonuri care spun că între cei doi artiști nu este vorba doar despre o colaborare muzicală. Despărțită recent de Răzvan Simion, Lidia Buble ar fi fost bănuită că este motivul divorțului dintre Cornel Ilie și soția sa. Totuși, la fiecare interviu, cei doi artiști au ținut să precizeze că există o chimie între ei doar din punct de vedere muzical.