Viorel Cataramă a adus zeci de oameni la un Protest în Piața Victoriei. E uluitor ce s-a întâmplat după

Diana Radu 13.06.2020, 20:10
Viorel Cataramă a adus zeci de oameni la un Protest în Piața Victoriei. E uluitor ce s-a întâmplat după

Viorel Cataramă a organizat sâmbătă în Piața Victoriei un protest prin care neagă existența pandemiei de coronovirus. La miting au participat zeci de oameni, care au protestat alături de politician, dar care imediat după terminarea protestului au revenit la credințele lor.

Ce au făcut oamenii după ce au plecat de la protestul organizat de Viorel Cataramă

Omul de afaceri și politicianul Viorel Cataramă a postat un mesaj pe contul lui de Facebook prin care i-a invitat pe oameni într-un număr cât mai mare să i se alăture protestului de sâmbătă din Piața Victoriei. Afaceristul cere ridicarea stării de alertă și susține că pandemia de coronovirus nu există, mai ales la nivelul pe care îl impun autoritățile.

„Astăzi în Piața Victoriei se naște MIȘCAREA PATRIOȚILOR ROMÂNI, o forță care luptă pentru SUVERANITATEA României și care se bazează pe sprijinul patrioților, a celor curajoși, dispuși chiar să-și dea viața pentru binele patriei lor! (…) Cerem Guvernului și Parlamentului să nu mai prelungească starea de alertă, să le redea românilor libertățile și dreptul la o viață normală! Și, condamnăm acțiunile forțelor progresiste de instaurare a unor regimuri de factură neo-marxiste, de desființare a Poliției, acțiuni susținute în mod inconștient în primul rând de Partidul Democrat din SUA”, scria în manifestul postat cu câteva ore înainte de Cataramă pe Facebook.

viorel catarama, protest, piata victoriei
Ce au făcut oamenii după ce au plecat de la protestul organizat de Viorel Cataramă

Alături de Viorel Cataramă au protest 150 de persoane care imediat după terminarea protestului și-au pus măștile de protecție. În timpul mitingului, la care au luat parte atât vârstnici cât și copii, nu s-a respectat distanțarea socială.

Reamintim faptul că Viorel Cataramă s-a ales cu dosar penal, după ce a încercat să se infecteze cu coronavirus pentru a demonstra că virsul nu este atât de agresiv, precum spun medicii. Politicianul a mers în vizită în comuna Bărbulești din Ialomița, pentru a dona măști, unde s-a îmbrățișat cu mai mulți locuitori. La vremea respectivă existau 70 de cazuri de persoane infectate în județ. Menționăm că printre cei cu care a intrat în contact afaceristul s-a aflat și un bărbat infectat cu covid-19. Bărbatul fusese internat timp de trei săptămâni la spitalul municipal Anghel Salligny din Fetești

„Nu este niciun motiv pentru deschiderea unui dosar penal. Nu am încălcat nicio lege și am făcut acest lucru pentru a demonstra că măsurile luate de autorități sunt incorecte. Gestul meu este gestul unui patriot care este dispus să-și dea viața pentru țara lui”, a declarat Cataramă, conform Mediafax.

Urmăriți Impact.ro și pe