Cine este bărbatul alături de care Lidia Buble a plecat în vacanță. Deține o avere impresionantă

Diana Dumitrache, Anca Manolica 11.12.2020, 13:56

După ce a fost cuplată cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, s-a aflat cine este, de fapt, bărbatul alături de care Lidia Buble a plecat în vacanţa din Zanzibar. Omul de afaceri deţine o avere impresionantă.

Cine este noul iubit al Lidiei Buble?!

Despărţirea de Răzvan Simion, după 5 ani de relaţie, a picat ca o bombă pentru toţi admiratorii celor doi. Apoi, a fost “cuplată” cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, dar şi cu fratele Elenei Gheorghe, Costin. A negat, însă, de fiecare dată că ar fi cu cineva. De data asta, s-a dat singură de gol. Iată cine este, de fapt, bărbatul alături de care Lidia Buble a plecat în vacanţă. Cei doi au ales o destinaţie exotică, perfectă pentru a petrece clipe de neuitat.

Mai exact, artista şi Ensar Duman au ales Zanzibar pentru un sejur romantic. Deşi nu au dezvăluit nimic despre posibilă relaţie dintre ei, fanii cântăreţei şi-au dat seama imediat că aceasta nu a plecat singură în vacanţă. Mai mult, afaceristul a postat, pe contul de Instagram, o fotografie făcută fix în acelaşi loc din care Lidia publicase, cu doar câteva ore înainte, nişte imagini în care pozează sexy. Se pare că luxosul hotel în care stau cei doi este deţinut de unul dintre prietenii omului de afaceri, scrie SpyNews.ro.

Departe de temperaturile scăzute din România, îndrăgita artistă nu s-a sfiit să îşi arate trupul bine lucrat la sală. Bronzată, îmbrăcată în ţinute care mai de care mai sexy, Lidia Buble a incendiat internetul. Mai mult, dacă este să ne luăm după zvonuri, cântăreaţa a tras lozul cel mare pentru că averea lui Ensar Duram este una impresionantă.

Lidia Buble şi Ensar Duman s-au fotografiat în aceeaşi locaţie exotică
Lidia Buble şi Ensar Duman s-au fotografiat în aceeaşi locaţie exotică

Lidia Buble şi Cornel Ilie, videoclip care a dat fanilor de gândit

La început de toamnă, Lidia Buble şi Cornel Ilie au lansat videoclipul piesei “Vino, du-te” iar chimia dintre cei doi, dar şi cadrele în care aceştia se strâng în braţe au dat fanilor de gândit. Imediat, despre cântăreţi s-a zis că ar fi deja împreună. Speculaţiile au fost, însă, infirmate de ambii artişti.

“Eu sunt foarte transparentă. Nu este ca şi cum nu au fost şi alţi artişti cu care am avut proiecte şi despre care s-a scris şi s-a speculat. Avem o relaţie de prietenie, da. I-am spus că-mi place piesa imediat şi că mă bucur pentru că de mult timp ne doream să avem un proiect împreună. Văd că ne-a reuşit”, spunea Lidia, în urmă cu câteva luni.

Şi Cornel Ilie a dorit să explice că relaţia dintre ei este una strict profesională.

“Ne-au fost depășite așteptările cu impactul clipului. Înseamnă că am făcut o treabă extraordinară dacă toată lumea ne întreabă. Am ajuns și eu să primesc mesaje de la băieți, care mă întreabă despre Lidia, dacă suntem împreună”, a spus solistul trupei Vunk.