Iulia Albu, gata să producă o dramă în familia fostului soț. La ce a recurs mama lui Mihai Albu ca să nu facă infarct

Iancu Andreea 09.11.2020, 17:44
Iulia Albu, gata să producă o dramă în familia fostului soț. La ce a recurs mama lui Mihai Albu ca să nu facă infarct

Soții Albu au divorțat în anul 2012, după un mariaj care a durat 9 ani de zile. Deși cei doi au împreună o fetiță, pe Mikaela, Iulia și Mihai Albu nu reușesc să se înțeleagă nici măcar de dragul fiicei lor. Din cauza unei declarații recente a designerului de pantofi, Iulia Albu a ajuns să facă plângere la Poliție. În urma acestui nou scandal, mama lui Mihai Albu este nevoită să recurgă la un gest disperat pentru a nu face infarct.

Motivul pentru care mama lui Mihai Albu este la un pas de infarct

Celebrul designer a făcut o declarație neașteptată în cadrul unui interviu pentru Antena Stars. Intervenția sa a fost una extrem de neinspirată, mai cu seamă pentru că s-a ales ulterior cu o plângere la Poliție, din partea fostei soții. Astfel, a izbucnit un nou scandal între cei doi foști soți, care însă a afectat-o și pe mama creatorului.

„Era o metaforă, Iulia și iubitul ei mi-au zis să-mi văd de drum, să nu mai insist să-mi văd copilul. Sunt și eu tată, îmi iubesc enorm fiica, am dreptul să o văd pe Mikaela de două ori pe lună, în primul și în al treilea weekend, mi-e foarte dor de ea, e singurul meu copil. Nimeni nu-mi înțelege durerea. De ce, dacă am o hotărâre judecătorească, trebuie să cer ajutorul Poliției, ca să-mi îmbrățișez fata? Nu mi se pare normal. A fost o acuzație nefondată, de aceea nici nu a fost luată în considerare.”, se justifică Mihai Albu, într-un interviu exclusiv pentru playtech.ro.

Deși nu a putut să își vadă fiica de ziua sa de nume, creatorul a vorbit cu ea l-a telefon și i-a făcut urări. Totuși, de Crăciun ar trebui ca tatăl și fiica sa să petreacă împreună. Din pricina scandalurilor însă, mama lui Mihai Albu este extrem de tristă că nu își poate vedea nepoata și se află la un pas de infarct.

„Conform deciziei judecătorești, anul acesta ar trebui ca ea să vină la mine, de Crăciun, e rândul meu să petrec cu ea. Mereu i-am împodobit bradul, a avut mereu un dar, și în anii în care stătea de Sărbători cu mama ei. Sper ca, de Sărbători, fosta mea soție să-mi dea copilul. Și mama mea e tare tristă, are 92 de ani, vrea să mai apuce să-și vadă singura nepoată, să-i citească povești, o adoră pe Mikaela. Din cauza scandalurilor cu Iulia, mama a făcut puseuri de tensiune, noroc că are pastile în casă, le pune sub limbă, ca să nu facă infarct.”

Foștii soți Albu nu reușesc să ajungă la un consens nici după 7 ani de la divorț
Foștii soți Albu nu reușesc să ajungă la un consens nici după 7 ani de la divorț

Declarația lui Mihai Albu, în urma căreia s-a ales cu plângere la Poliție

Fosta soție a designerului, Iulia Albu, s-a simțit amenințată în urma unei declarații neinspirate a creatorului. Astfel, aceasta a decis să meargă direct la Poliție pentru a obține un ordin de protecție împotriva lui Mihai Albu.

”Intenția este ca partenerul Iuliei să îmi ia locul în viața fetiței. Nu de mult, individul mi-a spus că el este tatăl legal al copilului, în fața fetiței. Atunci, dacă aveam un pistol… Este foarte greu să răspunzi la așa ceva. Eu îi reproșez că mă vorbește în fața copilului doar de rău. Îi spune că sunt ”boșorog expirat”, așa mi-a spus fetița, care m-a întrebat ce înseamnă și eu a trebuit să îi explic.”, mărturisea Mihai Albu în urmă cu puțin timp.

Mihai Albu: „A fost anulat ordinul de protecție. Era nefondat!”

„Așa cum era normal, Poliția Română și Procuratura au analizat cu celeritate plângerea făcută de mama copilului meu și au anulat, după cincisprezece ore, ordinul de protecție instituit împotriva mea. Că urmare s-a emis o Hotărâre a Parchetului realizând de fapt lipsa de temei a acțiunii (din punctul meu de vedere aberantă). Sper că aceste tipuri de demersuri infantile să înceteze, mai ales că este vorba de legătură dintre un tată și copilul sau, relație care nu poate fi împiedicată să se desfășoare, atâta vreme cât există implicare și deplin interes întru binele copilului! Deși a reușit să-mi anuleze o zi petrecută cu fetiță mea, sper că duminică, de ziua noastră de nume, să fie rațională și să nu ne împiedice să ne sărbătorim împreună. La mulți ani, tuturor celor care își sărbătoresc ziua numelui pe 8 noiembrie! La mulți ani, Mika!”, a dezvăluit creatorul

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...