Decizie de ultimă oră în scandalul imens dintre Mihai și Iulia Albu. ”Ce mamă acceptă așa ceva?”

Decizie de ultimă oră în scandalul imens între Mihai și Iulia Albu. ”Ce mamă acceptă așa ceva?”

În ultima perioada a pornit un scandal imens între Mihai și Iulia Albu. Cei doi au avut mai multe controverse în legătură cu accesul Mikăi de a-și vedea tatăl. Așadar, Mihai a luat recent o nouă decizie.

Mihai Albu a luat o decizie de ultim moment în scandalul cu Iulia

Cei doi au pornit unul dintre cele mai mari scandaluri din show biz. Mihai și Iulia Albu au avut mai multe certuri cu privire la accesul lui Mika de a se vedea cu tatăl său. După mai multe replici dure din parte celor doi, fostul soț al Iuliei vrea să facă pace. Acesta vrea să aibă o relație sănătoasă alături de fiica ei, fără a mai întâmpina certuri cu mama Mikăi. Mihai a mărturisit că de curând s-a gândit foarte mult la situația în care se află cu fosta lui soție, așa că a discutat cu mai multe persoane, printre care și avocatul său.

„Nu mi se pare normal ce s-a întâmplat. Sunt mulți oameni care au trecut prin situații similare, în perioada asta de izolare. Ei m-au sfătuit chiar bine. Și, de sigur, m-am consultat și cu avocatul meu”, a spus Mihai Albu, potrivit ciao.ro.

Decizie de ultimă oră în scandalul imens între Mihai și Iulia Albu. ”Ce mamă acceptă așa ceva?”

Decizie de ultimă oră în scandalul imens între Mihai și Iulia Albu. ”Ce mamă acceptă așa ceva?”

Mihai și Iulia Albu au avut un scandal răsunător în urmă cu câteva zile

În urmă cu câteva zile, designerul de pantofi a spus că nu mai vrea să aștepte acordul Iuliei ca să își vadă fiica. Acesta vrea ca programul de vizitare să revină la normal și să discute cu fiica ei ori de câte ori are nevoie. Mihai este în stare să o dea în judecată pe Iulia dacă aceasta nu acceptă programul lui de vizită în limita legii. Acum ceva timp Mihai s-a văzut cu Mika după 63 de zile și au petrecut împreună o oră jumate.

„Nu vreau să o acționez în judecată. Vreau să se intre în normal pentru programul de vizitare, și să pot lua legătura cu fetița oricând cred eu ca este necesar, și ea cu mine, fără să ceară acordul cuiva. Vrea să-mi spună un of, să-mi spună poate să-i mai cumpăr ceva, să-mi spună ce vrea. Iar eu să pot să o sun, la ore perfect normale să o întreb dacă e bine, sănătoasă, să povestim, să știu de ea. Sunt tatăl ei. Vreau să știu despre ea. Sunt îngrijorat să nu știu nimic despre copilul meu cu săptămânile. Ce mamă e aceea care acceptă așa ceva? Nu vreau să o fac mincinoasă pe Iulia, nu vreau să ne certam, vreau o relație frumoasă cu fetița mea, în limita legii”, a mai adăugat Mihai Albu, potrivit sursei citate de mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI