Exclusiv: Mihai Albu, distrus de de durere: „Mi s-a rupt sufletul”. Designerul face un apel disperat către fosta soție

Alexandra Andrei 09.05.2020, 13:39
Exclusiv: Mihai Albu, distrus de de durere: „Mi s-a rupt sufletul”. Designerul face un apel disperat către fosta soție

Mihai Albu nu și-a mai văzut fiica de două luni și se topește de dorul ei. Designerul speră să își convingă fosta soție să îi permită să o vadă pe Mika măcar 30 de minute, în fața blocului.

Mihai Albu, distrus de de durere: „Mi s-a rupt sufletul”

Au fost căsătoriți timp de nouă ani și au divorțat ăn 2012, în liniște. Ea a rămas după divorț cu un apartament luxos, cu numele de familie al soțului, cu fetița lor în grijă, dar și cu o pensie alimentară consistență. Deși păreau că relația lor va rămâne una cordială de dragul Mikăi, scandalurile între Mihai și Iulia Albu se țin lanț de aproape opt ani.

Motivul? Designerul este nemulțumit de faptul că petrece prea puțin timp alături de unicul copil. Sătul de certuri și șicane, Mihai își dorește enorm să îngroape securea războiului și să aibă o relație amicală cu Iulia, ba chiar a făcut un apel de pace către aceasta, în urmă cu o lună, prin intermediul Impact.ro.

Exclusiv Mihai Albu, distrus de de durere Mi s-a rupt sufletul. Designerul face un apel disperat către fosta soție
Mihai Albu susține că nu și-a mai văzut fiica de câteva luni de zile și face un apel disperat la adresa fostei sale soții

Designerul face un apel disperat către fosta soție

„Vreau ca relația dintre mine și Iulia să fie una de pace și armonie, fără șicane, fără răutăți. Pentru binele nostru și al copilului nostru, trebuie să înceteze cu denigrarea publică, dar și privată. Vreau să mă pot consulta cu ea pe orice aspect legat de creșterea și educarea copilului nostru, vreau să imi pot suna fiica oricând doresc. Nu avem nimic de împărțit, motiv pentru care nu înțeleg de ce trebuie să se creeze mereu o relație tensionată, de pe urma căreia are mereu de suferit copilul nostrum. O rog pe Iulia si public să facem împreună un efort pentru buna creștere a Mikăi.”, a transmis Mihai Albu, în exclusivitate.

La începutul pandemiei de coronavirus în România, Iulia și-a anunțat fostul soț că nu mai poate lua fetița în weekenduri la el acasă. Ea și-a motivat decizia prin faptul că designerul merge zilnic la atelier și ar putea contacta oricând virusul ucigaș, pe care l-ar putea transmite Mikăi. Deși nemulțumit de atitudinea fostei soții, Mihai a acceptat situația din dorința de a nu isca un nou scandal. Au trecut două luni de atunci, iar designerul este disperat să își vadă fetița.

“Am mai vorbit la telefon cu Mika, iar ea mi-a spus că ne vedem la vară, ca să nu îi dau coronavirus. Mi s-a rupt sufletul. Nu mai am liniște de dorul ei. Am de gând să insist la Iulia să mă lase să văd fata măcat o oră, la ea în fața blocului. Vin echipat cu mască și mănuși și nici nu iau copilul în brațe. Doar să o văd. Sper să o înduplec pe Iulia. Accept punctul ei de vedere, dar am să apelez la faptul că și ea este părinte și ar suferi enorm enorm dacă ar fi în locul meu”, a mai mărturisit designerul, cu vocea tremurândă.

Urmăriți Impact.ro și pe