Război aprig între Mihai și Iulia Albu! Motivul pentru care a intervenit Poliția. Designerul a vrut să se afle chiar de la el

Andrei Cezar 15.06.2020, 16:29

Mihai și Iulia Albu își ascut cuțitetele înaintea unui război care ar putea avea chiar urmări penale. Bărbatul a avertizat-o pe fosta lui soție că în cazul în care nu i se va respecta programul de vizită pentru fiica lor este dispus să formuleze plângere pe numele ei.

Război între Mihai și Iulia Albu, cine are dreptate

Mihai și Iulia Albu au fost căsătoriți mai bine de 9 ani, iar în 2012 au divorțat. Cei doi sunt părinții unei fetițe superbe, pe nume Mikaela. După ce Mihai și Iulia Albu s-au separat, cea mică a rămas în grija mamei ei, iar el a fost obligat de instanță să achite pensie alimentară.

Cu toate că au încercat pe cât se poate să aibă o relație normală, de dragul fiicei lor, în ultima perioadă scandalurile au început să se înmulțească între cei doi foști parteneri.

Totul a pornit de la faptul că Mihai și-ar fi dorit să petreacă mai mult timp alături de fetița lor în vârstă de 10 ani. Iulia Albu i-a transmis fostului soț, în direct, la TV, că nu își poate lua fiica în weekend, așa cum ar fi trebuit, conform ordinului judecătoresc.

Bărbatul a încercat în repetate rânduri să se înțeleagă cu mama fetiței lui, însă se pare că cei doi nu au ajuns la niciun consens.

Mai mult decât atât, în momentul în care a mers acasă la fosta soție pentru a-și luat fiica, creatoarea de modă a apelat la poliție pentru a nu i-o încredința. Până la urmă, Mikaela a rămas în respectivul weekend cu tatăl ei, așa cum ar fi trebuit.

Iulia Albu, amenințată cu plângere penală de fostul soț

În acest context, Mihai Albu a avertizat-o pe fosta lui soție că va depune plângere penală, în cazul în care povestea se va repeta, iar Iulia nu va respecta ordinul judecătoresc.

”Pentru corecta informare și din cauza faptului că la descinderea cu Poliția au fost mulți martori și mai mult ca sigur vor apărea reacții, am ales să fac următoarele precizări. Nu mi-aș fi dorit să ajung în situația în care sunt obligat să recurg la organele penale competente prin formularea unei plângeri penale împotriva mamei fiicei mele pentru nerespectarea repetată a Hotărârii Judecătorești privind programul meu de vizită cu Mikaela. Avocata mea are in lucru această plângere penală și sper ca măcar în ultimul ceas mama Mikaelei să realizeze că prima persoană care are de suferit prin această atitudine este chiar fiica noastră. O Hotărâre Judecatorească trebuie respectată și nu in ultimul rând, interesul superior al minorului.”, a scris Mihai Albu pe contul său de Facebook.

Război aprig între Mihai și Iulia Albu! Motivul pentru care a intervenit Poliția. Designerul a vrut să se afle chiar de la el
Război aprig între Mihai și Iulia Albu! Motivul pentru care a intervenit Poliția. Designerul a vrut să se afle chiar de la el
Urmăriți Impact.ro și pe