Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri în premieră despre relația sa cu Monica Gabor. ”Banii i-au dat aripi”

Iancu Andreea 16.12.2020, 12:33
Irinel Columbeanu a făcut dezvăluiri în premieră despre relația sa cu Monica Gabor. ”Banii i-au dat aripi”

Mariajul dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor uimea lumea showbiz-ului în anul 2006, când cei doi au organizat o nuntă fastuoasă, difuzată inclusiv pe micile ecrane. Astăzi, la nouă ani de la divorț, omul de afaceri vorbește despre relația sa cu Monica Gabor și cum arată viața sa modestă din prezent.

Ce spune Irinel Columbeanu despre căsnicia cu Monica Gabor

Fostul milionar, care se bucura de o reședință cochetă la Izvorani, trăiește astăzi într-un mod mai apropiat de cel al omului de rând. Cu toate acestea, își amintește cu plăcere de perioada în care o avea alături pe fost sa soție, mai tânăra Monica Gabor. Irinel Columbeanu a povestit cu sinceritate despre relația sa cu Monica în cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai, la Kanal D, „40 de întrebări”.

În ciuda faptului că gurile rele consideră că mariajul celor doi a avut la bază mai degrabă interese financiare din partea frumoasei tinere din Bacău, Irinel este de părere că totuși au existat și sentimente din partea Monicăi. Omul de afaceri este de părere că fosta sa soție l-a iubit, conform declarațiilor din cadrul emisiunii de la Kanal D.

Banii i-au dat niște aripi care pe unii i-au deranjat. Am remarcat schimbarea de comportament, dar nu asta a dus la divorț, ci alte lucruri. Nu, nu sunt răzbunător, dar consider că trebuie să dai o replică la ceva care îți este prezentat. Dumneavoastră ați prezentat mai multe aspecte, mereu acesta e prea lung (n.red. referitor la faptul că mereu Irinel și-a reciclat cadourile) și multe lucruri pe care le relatați dumneavoastră sunt din gura presei. Sincer nu știu cât m-a costat căsnicia cu Monica. Dacă vă referiți la cheltuieli, ele au fost cu mult depășițe de valorea clipelor petrecute împreună și de aceea nu pot trage o linie finală pentru a face un decont”, a spus fostul milionar.

Irinel și Monica se căsătoreau în 2006 și divorțau după un mariaj de cinci ani de zile
Irinel și Monica se căsătoreau în 2006 și divorțau după un mariaj de cinci ani de zile

De la lux la modestie: „Nu știți problemele pe care le induce faptul de a avea bani”

În urma unor probleme cu banii, fostul milionar a fost nevoit să vândă casa de la Izvorani și să renunțe la mai multe bunuri de lux pentru a-și achita datoriile către bănci. Astfel, cel care era obișnuit cu o situație financiară de invidiat, a ajuns să locuiască cu chirie și să schimbe bolizii de lux cu o mașină de rând. Chiar și așa, Columbeanu nu este descurajat și consideră că trăiește o viață modestă, dar liniștită în lipsa banilor de odinioară.

„Mai am bani câți e nevoie, de câți e nevoie să trăiesc liniștit, fără problemele pe care le aveam înainte, iar disponibilitatea mea de a face bani se dovedește în timp și zi de zi. Cheltuiesc pe mâncare undeva între 30 și 50 de milioane cred, se întâmplă să folosesc acești bani pentru mâncare. Faptul că îmi gătesc singur este o plăcere, nu o fac întotdeauna, nu am atâta răbdare. Nu știți problemele pe care le induce faptul de a avea bani și nevoia de a-i păzi și a-i înmulți? Sunt foarte mari aceste probleme și devoratoare de timp și de bună dispoziție”, a declarat Columbeanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...