Gest fabulos făcut de Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu după ce acesta a ajuns sărac lipit. Ce va spune soțul chinez al femeii?

Andreea Bisinicu 04.11.2020, 13:04
Gest fabulos făcut de Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu după ce acesta a ajuns sărac lipit. Ce va spune soțul chinez al femeii?

Gest fabulos făcut de Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu după ce acesta a ajuns sărac lipit. Fanilor nu le-a venit să creadă ce a făcut fosta doamnă de la Isvorani. Ce va spune soțul chinez al femeii?

Gest fabulos făcut de Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu după ce acesta a ajuns sărac lipit

Când credeai că anul 2020 nu îți mai poate aduce nicio surpriză, iată că Monica Gabor și-a șocat fanii. Toată lumea știe că Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn.

Din palatele și mașinile de lux nu a mai rămas nimic, iar acum fostul milionar trăiește într-un apartamentul cu două camere în cartierul Colentina din București și conduce o mașină la mâna a doua.

Prietenii lui Irinel sunt îngrijorați în privința sa și sunt alături de el, încercând să-l ajute cu orice se poate. Pentru că știe care este situația nefericită a tatălui fetiței sale, Monica Gabor i-a sărit în ajutor. Cu ce? Simplu. Fosta „scorpie de la Isvorani” vrea să-l ia pe Irinel în Statele Unite ale Americii și să-l ajute să își găsească un loc de muncă în străinătate, scriu cei de la Spynews.

Aceasta ar fi o șansă de a începe o nouă viață și multe oportunități din punct de vedere financiar. Mai mult de atât, Irinel Columbeanu ar fi aproape de fetița lui Irina, pentru că micuța este stabilită în SUA și locuiește cu mama ei și actualul soț, Mr. Pink.

Momentan, nu se știe dacă Irinel Columbeanu a acceptat sau nu oferta fostei sale soții, dar fanii așteaptă cu sufletul la gură deznodământul poveștii.

Monica Gabor sare in ajutorul fostului ei sot, Irinel Columbeanu, si ii face o oferta greu de refuzat
Monica Gabor sare in ajutorul fostului ei sot, Irinel Columbeanu, si ii face o oferta greu de refuzat

Ce probleme legale are acum Monica Gabor, din cauza fostului ei soț

Ce probleme legale are acum Monica Gabor, din cauza fostului ei soț, se întreabă fanii. Ei bine, se pare că fosta doamnă de la Isvorani a fost chemată în instanță.

După ce i-a fost luat tot ceea ce avea pe numele lui, companiile specializate au pus sechestru și pe bunurile pe care Irinel Columbeanu și Monica Gabor le dețin, la comun. Însă, pentru că fosta soție a omului de afaceri nu are datorii, firma de creanțe nu poate vinde proprietățile.

Cei doi foști soți sunt dați în judecată pentru partaj juridic, iar primul termen va avea loc în luna noiembrie. Astfel, lichidatorul cere instanței împărțirea bunurilor, pentru a putea începe executarea silită a lui Irinel Columbeanu.

Monica Gabor se află, momentan, în America, acolo unde locuiește de ani buni, alături de actualul ei soț, Mr. Pink, și fiica ei, Irina. Din acest motiv, fosta doamnă Columbeanu și-a angajat un avocat care să o reprezinte în lipsă.

Urmăriți Impact.ro și pe