Irina Murgu, “Rapunzel de Românii au talent”, a ridicat juraţii în picioare. “Un moment divin”

Ioana Bucur 23.04.2021, 23:08
Irina Murgu, “Rapunzel de Românii au talent”, a ridicat juraţii în picioare. “Un moment divin”

Sunt câteva momente, în fiecare sezon al show-ului de la Pro TV, care îi pot emoționa până și pe cei mai mari cârcotași. Irina Murgu, “Rapunzel de Românii au talent”, a ridicat juraţii în picioare. Moment absolut divin, oferit de o copilă de doar 13 ani.

Irina Murgu, “Rapunzel de Românii au talent”, a ridicat juraţii în picioare

„Ce-ai făcut cu noi, fetiță dragă?” Ce voce într-un trup așa mic! Irina Murgu are doar 13 ani, dar este un copil cum rar întâlnim. Fetița cu voce de înger sau „Rapunzel de Românii au talent” vine din Odobești și își dorește un singur lucru: să cânte. Avea doar patru ani când s-a îndrăgostit de muzica clasică.

„Vin din Odobești. Am 13 ani și cânt. Ascult și muzică pop, dar eu, încă de la patru ani, mi-am dorit să cânt muzica clasică. Văzusem la TV o soprană care m-a impresionat, cânta foarte frumos, aşa că am încercat şi eu. Tatăl meu este preot, a fost și dascăl, mai cânt cu el muzică bizantină. Pe scenă simt că mă descarc, scap de emoţii atunci când cânt”, a spus Rapunzel de Românii au talent.

Îmbrăcată într-o rochie spectaculoasă, din catifea mov, fetița a fost o apariție de senzație pe scena de la Românii au talent. De cum a pășit în fața lui, Pavel Bartoș i-a spus că seamănă perfect cu o prințesă din basme, Rapunzel. Concurenta a intrat sfioasă pe scenă, vizibil emoționată, un pic stângace, dar de un șarm și o eleganță de necontestat. Copilul blând, frumos crescut, manierat, a adus lacrimi în ochii juraților și publicului, cu interpretarea sa magistrală a piesei „Ave Maria”. După ce a atins ultima notă, juriul a fost în picioare, aplaudând-o pe micuța Rapunzel de Românii au talent.

„Ai ales drumul greu, dar drumul ăsta sună atât de frumos… Angelic, aş putea să spun. Eşti foarte frumoasă, cânţi frumos, m-ai transportat într-un loc cu multă pace, verdeaţa, linişte”, i-a spus Smiley. „Pe lângă faptul că ai cântat foarte frumos, ai făcut şi o alegere înţeleaptă. Ai cântat divin, a fost foarte frumos”, a adăugat Andra.

Irina Murgu Rapunzel de Romanii au talent a ridicat juratii in picioare
Irina Murgu, la Românii au talent

„Te zăpăcea, te liniştea, te răscolea… Aşa a fost momentul tău”

Florin Călinescu, impresionat de micuța concurentă, i-a mărturisit că vocea și momentul ei i-au amintit de sentimentul pe care l-a trăit acum ceva ani, într-o catedrală din Italia sau Anglia.

„Eram în Italia sau Anglia. Obişnuiesc să mă duc în catedrale locale, ele sunt deschise tot timpul, şi stăteam acolo pe o bancă de lemn. A început să cânte o orgă, am rămas doar cu sunetul acela… Te zăpăcea, te liniştea, te răscolea… Aşa a fost momentul tău. Micuţa ta orga o să devină o adevărată catedrala într-o bună zi”, i-a mărturisit Florin Călinescu. „Eşti rafinată, elegantă, frumoasă şi foarte talentată. Ai o voce angelică, felicitări!”, i-a spus și Alexandra Dinu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...