Juratul de la Românii au talent care nu ştie cine este What’s Up. „Să mor dacă am auzit de el”

Ioana Bucur, Anca Lupescu 23.04.2021, 21:39
Juratul de la Românii au talent care nu ştie cine este  What’s Up. „Să mor dacă am auzit de el”

Juratul de la Românii au talent care nu ştie cine este What’s Up. Moment de confuzie totală în ediția de vineri, 23 aprilie. Despre ce credea că era vorba, de fapt, în discuția colegilor de platou.

Juratul de la Românii au talent care nu ştie cine este What’s Up

Robert Watzarka are 31 de ani și vine din Brașov. A venit la Românii au talent pentru a demonstra că poate fi mai mult decât un simplu chitarist într-o trupă de coveruri, însă numele său de scenă a creat confuzie totală pentru unul dintre cei patru jurați. Tânărul i-a impresionat cu vocea sa, dar și cu porecla neobișnuită Watzi, care i-a dus pe Andra și Smiley cu gândul la cântărețul What’s Up. Discuția celor doi l-a bulversat, în schimb, pe Florin Călinescu, care credea că se vorbea, de fapt, despre o aplicație celebră pentru mobil.

Andra: – Ce tare! Aşa îi spunem lui What’s Up.

Florin Călinescu: – Când vorbeşti pe What’sApp îi zici Wattsi?

Andra: – Wattsi, ce faci, Wattsi? Aşa îi zicem noi, numele lui de scena e What’s Up.

Florin Călinescu: – Cui, mă?

Andra: – Lui What’s Up, e un artist.

Florin Călinescu: – E un artist? Să mor dacă am auzit de el. N-am radio în casă, n-am ce să fac.

Juratul de la Românii au talent care nu ştie cine este What's Up
Robert Watzarka, la Românii au talent

Nu este primul nume cunoscut din showbiz-ul românesc care îi este complet necunoscut lui Florin Călinescu. Juratul a trecut printr-un episod similar, cu câteva ediții în urmă, când întreba cine este Vlăduța Lupău: „Cum e asta, bă? Reacția neașteptată a Vlăduței Lupău după ce Trump apierdut alegerile în SUA. Cine p**a mea e Vlăduța Lupău?”, a spus Florin Călinescu, care apoi a început să citească versuri de pe ecranului telefonului:

„I-auzi: în seara asta mă respect, vreau ca să mă simt perfect, băieții să îmi danseze, muzica să mă distreze, beau Red Bull și cu whisky, că așa beau toți prietenii, beau și de nimic nu îmi pasă, că așa e viața mai frumoasă.” Aaaa, păi înseamnă că eu sunt Hemingway (n.r. un romancier) sau Shakespearul p**i mele. Beau că viața-i mai frumoasă…”, a spus indignat Florin Călinescu la Românii au talent.

„Ceea ce fac la emisiune fac fiindcă aşa simt”

De când s-a alăturat juriului celui mai cunoscut show de talente din România, Florin Călinescu a devenit unul dintre cele mai savuroase apariții din fiecare ediție a emisiunii. Unii ar spune că este „sarea și piperul”, altora le este frică de el și de comentariile sale acide. Într-un interviu acordat reporterilor redacției noastre, Florin Călinescu și-a explicat comportamentul de la Românii au talent.

„Ceea ce fac la emisiunea fac fiindcă aşa simt. Aşa sunt eu de felul meu şi atunci reacţionez, aşa cum o fac, în diferite cazuri. Nu mi-a cerut nimeni să mă comport într-un fel anume, nici producătorii, nici scenariştii. Sunt doar eu, Florin Călinescu. Îmi asum tot ce fac în scaunul acela, aşa cum mă vedeţi cu toţii. Eu jurizez şi ca atare îmi permit să mai comentez cum cântă unul, cum dansează altul, cum apare pe scenă, de ce apare pe scenă, ce vrea să-mi transmită sau să ne transmită. Nu am nicio înţelegere cu cei de la PRO TV. Sunt doar eu, Florin Călinescu!”, a precizat actorul, pentru playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...