Gafa făcută de Smiley la Românii au talent. Toată lumea a râs când a auzit ce l-a întrebat pe un concurent

Ioana Bucur, Anca Lupescu 23.04.2021, 20:41
Gafa făcută de Smiley la Românii au talent. Toată lumea a râs când a auzit ce l-a întrebat pe un concurent

Un copil înzestrat cu un dar incredibil a adus pe scena show-ul de la Pro TV un moment artistic sublim. Emoțiile tuturor celor din platou au fost înlocuite cu hohote de râs, după gafa făcută de Smiley la Românii au talent. Ce a putut să îl întrebe pe concurent.

Gafa făcută de Smiley la Românii au talent

Iliuță are 12 ani și a venit la Românii au talent tocmai din Jina, județul Sibiu. Puștiul a pregătit un moment special de folclor, ce i-a dat gata pe toți cei patru jurați ai concursului.

„Vin din comuna Jina, am 12 ani și îmi place mult să cânt la fluier. Sunt singurul care cântă din familia mea. Sunt foarte popular în satul meu și toată lumea mă știe”, spunea concurentul, cu zâmbetul pe chip, în culise, cu câteva minute înainte de a urca pe scenă. Puștiul are și un motto interesant în viață, pe care nu a ezitat să-l împărtășească: „Banii, oile și fetele nu se zic, niciodată. Niciodată! Așa e vorba pe la noi”, a spus el, glumind.

Concurentul este tare mândru de familia sa, mai ales de tatăl lui, care este primarul comunei Jina. Nici la capitolul fete nu stă rău, reușind să le impresioneze de fiecare dată cu talentul său special: „Le place cum cânt (n.r.- fetelor din satul natal), dar și că sunt băiatul primarului”. Pasiunea pentru fluier a descoperit-o din întâmplare, cu puțin ajutor de la un prieten care studia deja instrumentul.

„Îmi doream mult să ajung aici. Dacă o să fie bine, o să-mi facă tati petrecere”, a spus el, înainte de întâlnirea cu cei patru jurați.

Gafa făcută de Smiley la Românii au talent
Iliuță de la Jina, la Românii au talent

Ce l-a întrebat juratul pe simpaticul concurent

După porția de voie bună tipic românească și o demonstrație spectaculoasă de talent și antrenament, a urmat jurizarea.

Andra: – Iliuţă, am ţinut pasul cu tine! Foarte frumos a fost. Eşti foarte talentat. Am mai auzit copii care cânta la fluier, dar tu ai tehnică, te pricepi.

Florin: – Şmecherul e tot şmecher! El a vrut să ne arate şi cum cântă cu o singură mână, cu cealaltă era DJ la oi! Ai văzut vreodată o oaie? Faci diferenţa între un câine şi o oaie?

Iliuta: – Da, am văzut. La Jina, de unde vin.

Gafa făcută de Smiley la Românii au talent a adus hohote de râs în sală. Juratul a întrerupt șirul întrebărilor puse de Florin Călinescu cu o curiozitate ce ar fi trebuit să fie destul de ușor de deslușit, fără explicații din partea concurentului. Când a auzit ce a spus artistul, puștiul a înghețat, neștiind exact cum să reacționeze.

Smiley: – Stai la curte sau la bloc?

Iliuta: – La casă…

Florin: – De unde blocuri în Jina, bă frate?

Smiley: – Eşti foarte bun, m-am simţit foarte bine. Mişcarea asta de şmecher mi-a plăcut mult. Un lucru e cert: nu o să mori niciodată de foame, aşa că din partea mea ai un „Da!”.

Cu patru de DA primiți din partea juriului de la Românii au talent, simpaticul Iliuță de la Jina, județul Sibiu, a trecut mai de parte în următoarea etapă a competiției.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...