Andra, dată de gol de Smiley, la Românii au talent. Motivul ireal pentru care l-a ales pe Cătălin Măruţă ca soţ

Ioana Bucur 23.04.2021, 22:04
Andra, dată de gol de Smiley, la Românii au talent. Motivul ireal pentru care l-a ales pe Cătălin Măruţă ca soţ

Andra, dată de gol de Smiley, la Românii au talent. Marele „secret” al artistei a fost dezvăluit, după atâta timp. Care ar fi fost, de fapt, motivul ireal pentru care l-a ales pe Cătălin Mărută de soț. Totul a început de la un toboșar care a vrut să-și încerce norocul în fața juraților.

Andra, dată de gol de Smiley, la Românii au talent

„În prezent, sunt student la Informatică, la Cluj. Pot spune că sunt pasionat, oarecum, de domeniul tehnologiei, informaticii, dar tobele au fost principalul meu obiectiv. Asta e ceea ce vreau să fac și încă nu am de gând să mă las. La tobe, cu siguranță mă dezlănțui la un nivel la care nu mai simt absolut nimic, nici oboseală…Când eram mai mic, repetam întruna, ca un nebun. Țin minte că aveam și zile în care zece ore nu mă ridicam de la tobe. Chiar mă relaxează”, a spus Cătălin Pap, la Românii au talent.

Cătălin Pap, 19 ani, din Carei. Un tânăr timid, cu părul lung și ochelari de vedere, student la Informatică, a fost furtuna perfectă pe scena de la Românii au talent. „Tocilarul”, așa cum îl vedea Florin Călinescu, s-a dezlănțuit pe scena show-ului de la Românii au talent, lăsându-i pe jurați fără replică. „Băi, ești dement la cap!”, i-a spus actorul imediat după ce și-a încheiat momentul: „Ești tare de tot, măi băiatule, mai mult nu am ce să îți spun”, a adăugat juratul.

„Mi-ai dat un vibe al naibii de bun. Ești foarte talentat. E un DA și de la mine”, a spus Andra.

După o jurizare scurtă și la obiect, a venit momentul unei dezvăluiri „incendiare”. Cum a fost Andra dată de gol de Smiley la Românii au talent. Totul a început cu un comentariu inocent al artistei, căreia numele concurentului i-a amintit de soțul său, simpaticul Cătălin Măruță.

Andra: – Are şi nume frumos: Cătălin…

Smiley: – Păi, ce? Tu ţi-ai ales soţul după nume?!

Andra: – Eiii, mi-am ales… Dar ce? Tu ţi-ai ales-o după nume pe Pistol? Pe Gina Pistol… Cum să zici aşa ceva?! Nu… Dar pentru că îl iubesc iubesc tot ce înseamnă omul ăla.

Andra a avut o reacție neașteptată cu privire la purtarea măștii de protecție, la Românii au talent
Andra, la Românii au talent

Andra a povestit un moment intim din relația cu Cătălin Măruță

Andra nu ratează nicio ocazie să vorbească despre cele mai frumoase momente pe care le-a trăit alături de soțul său, Cătălin Măruță. Tot la Românii au talent, artista a dezvăluit ce s-a întâmplat atunci când simpaticul prezentator a cerut-o de soție.

Florin Călinescu: – Ai fost la Veneţia

Alexandra Dinu: – Da, e superb, n-ai fost niciodată?

Florin Călinescu: – Nu

Andra: – Acolo am primit inelul de logodnă la Veneţia

Andi Moisescu: – Acolo l-ai primit?

Andra: – Da, pe gondolă

Andi Moisescu: – I-auzi mă, i-a fost ruşine să ţi-l dea pe uscat

Andra: – Nu, a fost romantic. A luat două pahare de şampanie, a luat o şampanie, gondolierul ne cânta

Andi Moisescu: – În ce limbă vă cânta gondolierul?

Andra: – În italiană, evident

Andi Moisescu: – Ce melodie?

Andra: – Nu mai ştiu, îmi tremurau picioarele, îmi era frică să nu cad în apă că eram emoţionată şi când mi-am dat seama ce se întâmplă, mai emoţionată am fost

Andi Moisescu: – În locul lui Cătălin, cântam eu

Andra: – Voiai să sară în apă, lasă aşa, mai bine că n-a cântat. Ne stricam viitorul. A fost ce trebuie, romantic până în măduva oaselor.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...