Prima scenă de gelozie dintre Andra şi Alexandra Dinu, la Românii au talent. „M-am simţit exclusă”

Ioana Bucur, Anca Lupescu 23.04.2021, 20:50
Prima scenă de gelozie dintre Andra şi Alexandra Dinu, la Românii au talent. „M-am simţit exclusă”

Prima scenă de gelozie dintre Andra şi Alexandra Dinu, la Românii au talent. Motivul? Un brazilian tânăr, fost cântăreț de operă, economist în Timișoara. Sandro a făcut furori pe scenă, inclusiv în rândul celor două jurate ale show-ului.

Prima scenă de gelozie dintre Andra şi Alexandra Dinu, la Românii au talent

De când pășit pe scenă, Sandro, în vârstă de 33 de ani, a descoperit că are ceva în comun cu unul dintre cei mai importanți bărbați din viața Andrei: „Pe tata așa îl strigăm , Sandu, de la Alexandru!”. Concurentul a recunoscut în fața juraților că este emoționat, însă își dă seama că sentimentul ce îl acaparase era perfect normal în condițiile date.

„Am venit în România ca să lucrez ca economist, în Timișoara. Sunt fost cântăreț de operă. Am studiat în Brazilia și am plecat apoi să mă stabilesc în Germania. Am un master în operă, luat acolo. În esență, cântam în Germania, înainte să vin aici. Îmi doream o schimbare, nu eram sigur  dacă îmi doresc să fac operă sau să cânt altceva, alt stil muzical, așa că am hotărât să îmi ofer niște timp. Am găsit această oportunitate de a lucra în domeniul contabilității, în limba portugheză. Am hotărât să vin, am aplicat și iată-mă aici. Asta se întâmpla acum doi ani. Nu am mai cântat deloc, lumea habar nu avea că am cântat. Acum știu ce vreau să fac. Am și cântecele mele, știu despre ce vreau să vorbesc și sunt foarte fericit din acest motiv”, a povestit Sandro, înainte de a cânta.

Concurentul a mărturisit că nu mai urcase pe o scenă de mai bine de opt ani și că nu își dorește nimic altceva decât să meargă totul bine să se poată bucura de experiență și, nu în ultimul rând, să fie pe placul celor patru jurați precum și al publicului. A reușit din plin, însă momentul său a iscat și prima scenă de gelozie dintre Andra şi Alexandra Dinu, la Românii au talent.

Prima scenă de gelozie dintre Andra şi Alexandra Dinu, la Românii au talent
Alexandra Dinu, la Românii au talent

„M-am simţit exclusă”

Sandro David Machado de Jesus, pe numele său complet, i-a uluit pe jurați cu vocea sa, însă, în timpul piesei, se uita mereu la Andra, lucru rapid observat de Alexandra Dinu care glumeşte în timpul jurizării despre acest detaliu.

Alexandra: – Mi-a plăcut că te-ai simţit bine, deşi ai zis că ai emoţii. Mi s-a părut că ai fost dezinvolt, degajat. Dar ţi-a cântat mai mult ţie, Andra, să ştii! Chiar m-am simţit exclusă.

Sandro: – M-am uitat la amândouă, am zis că vă iubesc. Dar Andra este cântăreaţa şi este minunat pentru că am ascultat-o şi este o mare artistă. Tocmai de aceea este minunat să aud că mă apreciază. Vă mulţumesc foarte mult.

Florin Călinescu: –  Cea mai mare nemulţumirea a mea în această emisiune e atunci când lucrurile decurg ok şi nu pot să bat câmpii. Mai iau de la Moisescu “Mă înclin!” şi de la Alexandra “Mi s-a părut superb” şi gata, am zis tot ce am avut de zis.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...