Înscrieri la Hyperion 2020. Acte necesare dosarului de înscriere și calendar

Daria Petrescu 07.07.2020, 19:13
Înscrieri la Hyperion 2020. Acte necesare dosarului de înscriere și calendar

S-a dat startul înscrierilor la Universitatea Hyperion din Capitală. Candidații se pot înscrie direct la secretariarul instituției sau o pot face online. De altfel, acesta este primul an în care mai multe Facultăți au ales varianta înscrierilor online. Decizia a fost luată în urma restricțiilor cauzate de pandemia de coronavirus. Iată ce acte trebuie să conțină dosarul și când se pot înmatricula studenții care vor să își continue studiile la Hyperion.

Înscrieri la Hyperion 2020 au început pe 1 iunie

La începutul lunii iunie, au început înscrierile pentru admitere la Universitatea Hyperion.  Acestea se vor încheia în luna septembrie. Astfel, candidații pot merge în fiecare zi, de luni pănă vineri, începând cu ora 9.00, până la ora 17.00, la Secretariatul General al Universității. Acesta este situat pe Calea Moșilor nr. 169, sector 3, București. În cazul în care candidații vor să facă înscrierea online, pot completa formularul la adresa web admitere.hyperion.ro

Taxa pentru înscrierea la Universitatea Hyperion costă 150 de lei. Numai după ce candidații au achitat această sumă, se pot înscrie la facultatea dorită. De asemenea, viitorii studenți vor fi înscriși la programele de licență pe baza rezultatelor obținute la Bacalaureat 2020.

Înscrierile se pot face și online
Înscrierile se pot face și online

Trebuie menționat faptul că toți candidații își pot rezerva un loc, după ce  trimit la adresa de E-mail secretariat @ hyperion.ro  dovada că au achitat prima rată din taxa de școlarizare. Candidații se pot înmatricula la programele de licență până pe 15 septembrie 2020.

Dosarul de înscriere la Universitatea Hyperion trebuie să cuprindă:

-diploma de bacalaureat, în original și copie sau o adeverință eliberată de liceul în care candidatul a studiat. Aceștia trebuie să facă dovada faptului că au absolvit Bacalaureatul. Adeverința trebuie să cuprindă notele de la bacalaureat, cât și cele obținute de-alungul anilor de studii. Trebuie menționat, că diploma nu a fost încă eliberată, pentru absolvenții 2020.

-Certificat de naştere. Actul trebuie să fie în original + copie Xerox. Mai este nevoie și de certificatul de căsătorie, dacă este cazul.

– actul de identitate, în original și copie xerox;

– o adeverinţă medicală eliberată de medicul de familie. Aceasta nu trebuie să fie mai veche de 12 luni. Și trebuie eliberată în original.

-3 fotografii color tip buletin;

-Chitanţa de achitare a taxei de înscriere, în valoare de 150 de lei. Chitanța se poate elibera de casierie, parter, corp B;

– în cazul în care aveți deja o diplomă de licență și vreți să urmați o a doua facultate, este nevoie de actul doveditor. Mai exact, candidatul are nevoie de diploma de licență. De asemenea, prezentați și cererea tip înscriere.

 

Urmăriți Impact.ro și pe