Incredibil cu ce se ocupă fiul senatoarei Sorina Plăcintă, după ce a fost eliberat din închisoare. Andrei, condamnat pentru tentativă de omor

Badea Violeta, Diana Dumitrache 30.08.2021, 08:36
Incredibil cu ce se ocupă fiul senatoarei Sorina Plăcintă, după ce a fost eliberat din închisoare. Andrei, condamnat pentru tentativă de omor

În anul 2010, Andrei Plăcintă, fiul senatoarei Sorina Plăcintă, ținea prima pagină a ziarelor după ce și-a agresat iubita pe o stradă din Capitală. Ulterior, acesta a fost condamnat pentru tentativă de omor, dar în 2016, Andrei a fost eliberat condiționat. Ulterior, fiul senatoarei a dispărut din peisaj. Acum s-a aflat că cu ce se ocupă. Iată din ce își câștigă existența fiul Sorinei Plăcintă!

Andrei Plăcintă a fost eliberat condiționat în 2016

La sfârșitul anului 2010, Andrei Plăcintă a dat dovadă de un comportament extrem de agresiv. Fiul Sorinei Plăcintă și-a bruscat iubita, pe Delia Iulia, în plină stradă. Acesta ar fi lovit-o, i-ar fi smuls telefonul mobil și i-ar fi avariat autoturismul.

„Pe fondul unor neînţelegeri cu partea vătămată H.I.D. (fosta iubită a lui Andrei Plăcintă, n.r.), inculpatul a lovit-o pe aceasta şi a deposedat-o de un telefon mobil, iar ulterior s-a urcat cu picioarele pe capota şi plafonul autoturismului părţii vătămate, pe care l-a deteriorat, în sensul că i-a îndoit capota şi i-a spart luneta”, precizau procurorii la acea vreme.

Andrei Plăcintă nu s-ar fi mulțumit doar cu atât și ar fi încercat să se răzbune și pe amicii prietenei sale. Fiul senatoarei Plăcintă l-ar fi atins cu mașina pe unul dintre aceștia.

În urma acestor fapte, Andrei a fost condamnat definitiv la patru ani și jumătate de închisoare, fiind acuzat de tentativă de omor calificat, tâlhărie, ultraj contra bunelor moravuri, dar și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În 2016, fiul fostei senatoare Sorina Plăcintă a fost eliberat din închisoare și pare că și-a învățat lecția. Andrei este schimbat radical. Acesta s-a cumințit și și-a deschis o afacere inedită.

Andrei Placintă a fost eliberat conditionat in 2016
Andrei Placintă a fost eliberat conditionat in 2016

Cu ce se ocupă Andrei Plăcintă

La scurt timp după ce a ieșit din spatele gratiilor, Andrei Plăcintă s-a apucat de muncă. Fiul senatoarei a obținut un post la Ministerul Justiției. Acesta a lucrat ca traducător-interpret autorizat. După o perioadă, Andrei Plăcintă s-a orientat către un alt domeniu și a ales să-și deschidă propria afacere.

Acum, s-a aflat că fiul senatoarei, în vârstă de 31 de ani, s-a mutat la țară și a devenit fermier. Andrei locuiște în comuna vrânceană Garoafa și crește animale, precum iepuri sau porci. Mai mult decât atât, fiul politicianei cultivă pământul și vinde furaje.

 „Baloți – lucernă coasă 2, borceag cu ovăz, paie de grâu – 10 lei”, acesta este unul dintre anunțurile lui Andrei Plăcintă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...