Incendiu îngrijorător într-un bloc din Suceava. Ce s-a întâmplat cu trei persoane

Andreea Bisinicu 18.01.2021, 08:42
Incendiu îngrijorător într-un bloc din Suceava. Ce s-a întâmplat cu trei persoane

Incendiu îngrijorător într-un bloc din Suceava. Ce s-a întâmplat cu două persoane care au fost prinse în mijlocul flăcărilor. Victimele au primit primul ajutor de la echipajul medical ajuns la fața locului. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a afla care a fost cauza incendiului. Ce au pățit cei trei români care au avut ușoare intoxicații cu fum.

Incendiu îngrijorător într-un bloc din Suceava

A fost o seară de coșmar pentru suceveni. Duminică, 17 ianuarie, a fost un incendiu într-un bloc de apartamente din municipiul Suceva, pe strada Stațiunii din cartierul Obcini. Pompierii militari au sosit, degrabă, la fața locului, cu o autospecială cu apă, unde s-au luptat cu flăcările care au mistuit un apartament. Potrivit celor de la ISU Suceava, incendiul de duminică seară a distrus aproape toată mobila din casă și diverse materiale textile. Așadar, pagube au fost doar în interiorul locuinței, nu au fost afectate alte apartamente din cadrul imobilului. Trei persoane au fost evacuate din apartament și au primit primul ajutor din partea medicilor.

Momentan, nu se știe de la ce a pornit incendiul, însă autoritățile fac tot posibilul pentru a determina care a fost cauza nefericitului incident. Autoritățile bănuiesc că totul a pornit de la un scurtcircuit produs la un conductor electric defect. Cele trei persoane care locuiau în apartament au prezentat ușoare intoxicații cu fum și au fost îngrijite, deîndată, de echipajul medical aflat la locul incendiului, în ambulanța SMURD.

Victimele sunt un bărbat în vârstă de 87 de ani și două femei, una de 43 de ani și cealaltă posedă etatea de 75 de ani. Acum, starea lor de sănătate este una bună, după ce li s-a administrat oxigen. Conform spuselor locotenentului Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceva, bărbatul de 87 de ani și femeia de 43 de ani au reușit să se autoevacueze, în timp ce bătrâna de 75 de ani a fost scoasă din apartament cu ajutorul pompierilor.

Un apartament de bloc din municipiul Suceava a ars duminica seara, 17 ianuarie 2021
Un apartament de bloc din municipiul Suceava a ars duminica seara, 17 ianuarie 2021

Incendiu violent în sectorul 6 din București

Acum câteva zile, pompierii SMURD au reușit să stingă flăcările care mistuiau un apartament dintr-un bloc din sectorul 6 din Capitală. Vecinii s-au alertat și au sunat imediat la 112, când au remarcat flăcările care se vedeau pe geam și fumul gros care a înconjurat blocul de apartamente. Locatarul apartamentului de 70 de mp a reușit să iasă la timp și, din fericire, nimeni nu a fost rănit în timpul incendiului care a durat zeci de minute până când a fost domolit.

Misiunea de salvare a fost, totuși, una emoționantă, întrucât pompierii au reușit să scoată doi iepurași, în ultima clipă, din apartamentul care ardea. Cele două animăluțe au fost adoptate de către salvatorii lor din Detașamentul Bujoreni. Autoritățile au fost nevoiți să mai evacueze încă nouă persoane din clădire. Din fericire, focul nu s-a extins către alte apartamente și nu au existat victime.

Sursa foto – colaj newsbucovina.ro 

Urmăriți Impact.ro și pe