Imagini cutremurătoare cu accidentul din Cobadin. Camerele de filmare au surprins momentul impactului

Elena Avramescu 05.08.2022, 09:13
Imagini cutremurătoare cu accidentul din Cobadin. Camerele de filmare au surprins momentul impactului

Seria accidentelor mortale pe șoselele din România continuă. Un accident cumplit s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri în localitatea constănţeană Cobadin. Din nefericire, două persoane au murit iar alte trei au fost grav rănite. În evenimentul rutier au fost implicate trei maşini. Imediat după producerea accidentului, la faţa locului s-au deplasat două echipaje Smurd B, un Smurd C, o autospecială de stingere cu apa şi spumă şi patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ).

Două fete au murit în urma unui tragic accident rutier la Cobadin

Conform SAJ, în urma tragicului accident două fete de 13 şi 16 ani și-au pierdut viața, doi tineri au fost găsiți inconştienţi şi au fost intubaţi şi transportaţi la Spitalul Judeţean Constanţa, iar un alt bărbat a fost transportat conştient la unitatea medicală. Mai precis, au fost grav răniţi şoferul de 16 ani şi un pasager din acelaşi autoturism, de 17 ani şi rănit mai uşor celălalt conducător auto.

Inspectoratul de Poliţie al judeţului Constanţa a declarat că impactul s-a produs între două autoturisme, care erau conduse de un băiat de 16 ani, respectiv un tânăr de 23 de ani. Polițiștii au constatat că din coliziune, ambele autoturisme au fost proiectate în alte 2 autoturisme parcate.

Imagini cutremuratoare cu accidentul din Cobadin
Accidentul din Cobadin

„Din coliziune, ambele autoturisme au fost proiectate în alte două autoturisme parcate. În urma impactului a rezultat decesul, la faţa locului, a două pasagere din primul autoturism, de 13, respectiv 16 ani”, a transmis IPJ Constanţa.

Știre în curs de actualizare

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...