Imagine uluitoare cu Roxana Vancea. S-a transformat total și nimeni nu o mai recunoaște

Iancu Andreea 12.05.2020, 10:35
Imagine uluitoare cu Roxana Vancea. S-a transformat total și nimeni nu o mai recunoaște

A devenit cunoscută drept asistentă TV, pe când formele sale pline țineau telespectatorii aproape de ecran. Astăzi, Roxana Vancea s-a transformat într-o femeie senzuală, care a spus adio aspectului rubensian. Totuși, mulți nu sunt de acord cu noul aspect fizic afișat de vedetă.

Roxana este astăzi una dintre cele mai sexy femei din România. Chiar și așa, a existat o perioadă în viața ei când nu arăta la fel de bine. Sau cel puțin așa consideră fosta prezentatoare. Roxana a postat o imagine cu diferența dintre cele două feluri în care arăta. Aceasta a reușit să stârnească un val de păreri pro și contra.

Cu ambiție și mult sport, Roxana a ajuns la o formă de invidiat

Deși este criticată pentru modul în care arată în prezent, Roxana este mândră de silueta sa. Vedeta a demonstrat că este o persoană ambițioasă, care a reușit să își atingă obiectivul. Vancea a scăpat de kilogramele în plus cu ajutorul unui antrenament zilnic.

În timp ce multe femei și chiar bărbați ar fi invidioși pentru forma sa fizică, unii s-au arătat nemulțumiți. În mediul virtual, pe conturile de socializare ale tinerei, unele guri rele și-au exprimat părerea. Focoasa Roxana nu a ezitat să le dea replica celor răutăcioși. Totuși, aceasta și-a păstrat calmul și a răspuns în mod echilibrat, liniștindu-i. Vedeta este extrem de mulțumită și împăcată cu sine, astfel că răutățile nu o afectează în niciun fel.

„Focă vs liliac ??? Arătam mai bine înainte, acum sunt bărbat, știu… nu vă obosiți ??”, a scris Roxana Vancea pe Instagram, care descriu perfect evoluția siluetei sale și lipsa kilogramelor în plus.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Foca vs liliac ??? Aratam mai bine inainte, acum sunt barbat, stiu.. nu va obositi ??

O postare distribuită de Roxana Vancea (@roxanavancea) pe

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...