Inna, mai sexy și îndrăzneață ca niciodată. Cum s-a pozat artista

Redacția IMPACT 08.05.2020, 08:36
Inna, mai sexy și îndrăzneață ca niciodată. Cum s-a pozat artista

Inna a marcat o apariție foarte surprinzătoare, în plină pandemie. Vedeta a pozat într-o ținută neașteptată, dar care i-a bucurat pe fanii săi. Mulți nu au mai văzut-o de foarte multă vreme pe cântăreață în asemenea ipostaze, tocmai de aceea au avut doar cuvinte de laudă, în mediul online.

Inna, mai sexy și îndrăzneață ca niciodată

Chiar dacă mulți o consideră o vedetă controversată, pentru ținutele pe care le afișează în mediul online, Inna reușește să le fure în continuare inimile românilor. Vedeta de 33 de ani pare să se afle și ea în izolare la domiciliu. De aceea, cântăreața s-a bucurat de activități care îi plac foarte mult și a făcut o escapadă și până în garderobă.

Inna, mai sexy și îndrăzneață ca niciodată. Cum s-a pozat artista
Inna s-a pozat într-un costum de baie minuscul, pe alb și foarte decupat

Cum s-a pozat artista

Inna a putut fi văzută recent într-un costum de baie foarte îndrăzneț și care îi pune în valoare formele. O mare adeptă a sportului, cântăreața s-a afișat astfel și pentru a le arăta tuturor că are o siluetă de nota 10. Trăsăturile demne de cele ale unui manechin au putut fi văzute în cea mai nouă postare a acesteia de pe Instagram. Vedeta a purtat un costum de baie, articol dintr-o singură piesă, pe alb și cu foarte multe decupaje.

Inna este una dintre cele mai în vogă artiste de la noi, având o carieră impresionantă. Pe numele său real Elena Alexandra Apostoleanu, superba brunetă a cucerit inimile fanilor din întreaga lume, având la activ concerte pe măsură, pe întreaga planetă, în trecut. Dar și numeroase albume lansate, videoclipuri foarte creative, fie colaborări cu alte nume sonore din industria muzicală.

În cel mai nou filmuleț postat pe rețeaua socială, mulți dintre cei care o îndrăgesc pe Inna și îi urmăresc activitatea din mediul online au putut observa și ce tatuaje are vedeta. Aceasta are chiar o serie de desene, vizibile la nivelul corpului, odată ce rămâne doar în costum de baie.

Urmăriți Impact.ro și pe