EXCLUSIV. Îl mai ții minte pe Claudiu Răducanu? După ce nevasta i-a luat toată averea, fostul stelist s-a recăsătorit și e tată din nou. Cu ce se ocupă și cum arată acum

Alexandra Andrei 04.10.2020, 16:27
EXCLUSIV. Îl mai ții minte pe Claudiu Răducanu? După ce nevasta i-a luat toată averea, fostul stelist s-a recăsătorit și e tată din nou. Cu ce se ocupă și cum arată acum

După ce și-a pierdut toată averea și a fost la un pas de închisoare, fostul fotbalist, poreclit Blocnotes, și-a schimbat total viața. Acum, el este profesor de sport și s-a făcut bărbat de casă.

Claudiu Răducanu a fost la un pas să facă închisoare cu executare

Se numără printre fotbaliștii preferați ai lui Gigi Becali și a reușit să câștige simpatia a sute de mii de suporteri atât prin prisma dăruirii sale pe terenul de fotbal, cât și pentru gafele pe care le făcea atunci când vorbea. Poreclit Blocnotes după ce i-a spus lui Mirel Rădoi că s-ar muta în așa ceva dacă Steaua i-ar pune la dispoziție, Claudiu Răducanu a dispărut din peisajul public în urmă cu câțiva ani, după un lung șir de ghinioane.

Fostul fotbalist, acum în vârstă de 43 de ani, a fost arestat în Mexic după ce a încercat să scoată bani de la bancomat cu un card fals. După două luni petrecute în închisoare, el s-a întors în România și s-a cumințit. A fost condamnat la închisoare cu suspendare și a considerat că tot ceea ce s-a întâmplat a fost un semn de la Dumnezeu că o luase pe drumuri greșite.

Soția lui Claudiu Răducanu alături de părinții fostului fotbalist
Soția lui Claudiu Răducanu alături de părinții fostului fotbalist

Are o viață liniștită și a devenit tată pentru a doua oară

Deși a câștigat peste un milion de euro în cariera sa, Răducanu a fost nevoit să locuiască cu chirie, după ce fosta soție i-a luat absolut toată averea: vilă, apartamente, precum și banii din conturi. În 2018, după mulți ani de procese, el a reușit să recupereze vila din Craiova. După o lungă serie de ghinioane, iată că soarele a ieșit și pe strada fostului fotbalist.

Claudiu Răducanu alături de al doilea copil al său

În prezent, Claudiu Răducanu locuiește în Craiova, acolo unde lucrează ca profesor de sport. El s-a recăsătorit în 2019, iar de o lună este tatăl unei fetițe. Fostul fotbalist mai are un băiat din căsătoria cu Alice, pe care nu l-a putut vedea ani buni. În prezent, cei doi au o relație apropiată și se văd ori de câte ori au ocazia. Deși nu se mai bucură de luxul de altă dată, Claudiu are acum o viață liniștită și fericită, însă nu își poate ierta fosta soție, cu care a renunțat să se mai judece de dragul copilului pe care îl au împreună.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...