Ianis Hagi, primele poze cu iubita în Marea Britanie. Fiica lui Gică Popescu le-a fost alături

Ana Anitoiu 13.11.2022, 18:59

Ianis Hagi, aflat în continuare în perioada de recuperare în urma accidentării pe care a suferit-o la finalul lunii ianuarie, a publicat primele poze cu iubita lui, cu care a călătorit în Marea Britanie. Fiica lui Gică Popescu le-a fost alături celor doi îndrăgostiți, la Londra.

Ianis Hagi s-a afișat alături de iubita lui

Ianis Hagi, în vârstă de 24 de ani, a mers la Londra alături de iubita lui, Elena Tănase, în vârstă de 23 de ani, fiica unui om de afaceri din Constanța. Cei doi tineri s-au întâlnit în capitala Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord cu Maria Popescu, fiica lui Gică Popescu și verișoara fotbalistului.

Maria Popescu urmează un Masters în capitala Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, după ce a absolvit Esada Business and Law School din Barcelona.

Pasionați de modă, Ianis Hagi, iubita lui și Maria Popescu au vizitat celebrul magazin Harrods. La acest magazin, jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu, locul 75 WTA, a aprins, joi, luminile de sărbători, inaugurând „Fabuloasa Lume Dior”. Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea o fotografie cu cei trei tineri.

Recuperarea lui Ianis pare sa dea roade. Ce spune Gheorghe Hagi despre revenirea fiului sau in teren
Ianis Hagi

Ianis Hagi, despre recuperarea lui

Ianis Hagi a suferit o ruptură de ligamente, în timpul meciului dintre Rangers și Stirling din optimile Cupei Scoției. De atunci, fiul lui Gheorghe Hagi a fost operat, iar recent a revenit la antrenamente.

„Sunt pe drumul cel bun, nu este o operaţie pe termen scurt, ci pe termen lung. Nu ai cum de la săptămână la săptămână să fii din ce în ce mai bine. Sunt şi momente în care stagnezi, e parte din recuperare şi trebuie să o accepţi.

E o accidentare, după părerea mea, mai mult mentală decât fizică. Sunt foarte bine mental, sunt fericit, mă simt puternic şi nu mai am mult până să îmi revin. Totul este bine!”, a mai spus fotbalistul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...