Horoscop zilnic, 7 ianuarie 2023. Luna plină se formează în casa banilor pentru o zodie

Andrei Simion 06.01.2023, 22:06
Horoscop zilnic, 7 ianuarie 2023. Luna plină se formează în casa banilor pentru o zodie

Horoscop zilnic, 7 ianuarie 2023. Luna plină se formează în casa banilor pentru o zodie, în timp ce pentru o altă zodie aceasta poate aduce emoții puternice sau poate scoate la suprafață anumite traume ori vulnerabilități.

Horoscop zilnic, 7 ianuarie 2023. Berbec

Luna Plină îți poate aduce trăiri emoționale puternice, poate readuce în prezent situații din trecut, amintiri din copilărie, traume și vulnerabilități. Nu sunt excluse certurile cu familia, reproșurile dure. S-ar putea să resimți un mare dezechilibru între propriile tale nevoi și responsabilitățile profesionale.

Horoscop
Horoscop

Horoscop zilnic, 7 ianuarie 2023. Taur

S-ar putea să ai tendința de a-ți impune punctul de vedere cu orice preț sau de a crede că doar tu deții adevărul absolut. Lasă-i și pe ceilalți să vorbească, ascultă și nu te grăbi să tragi concluzii sau să iei decizii. Această Lună Plină vine cu dificultăți în comunicare și, implicit, tensiuni cu cei din jur. De evitat deplasările.

Horoscop zilnic, 7 ianuarie 2023. Gemeni

Luna Plină se formează în sectorul banilor și aduce limitări financiare, neplăceri și discuții tensionate, posibil chiar pe baza salariului sau a cheltuielilor. Este un moment bun să-ți dai seama unde greșești în administrarea finanțelor personale.

Citește continuarea pe Playtech Știri!

Urmăriți Impact.ro și pe