Horoscop vineri, 16 aprilie. Zodia care are nevoie de sfaturi de la cei dragi

Astrolog Roxana Lușneac 15.04.2021, 19:42
Horoscop vineri, 16 aprilie. Zodia care are nevoie de sfaturi de la cei dragi

Horoscop vineri, 16 aprilie. O zodie are nevoie de sfaturi de la cei dragi, în timp ce alta trebuie să aibă grijă la starea de sănătate. Culorile norocoase ale zilei sunt roz și albastru, iar numerele ce aduc noroc sunt: 2, 13, 24, 33, 34 și 45.

Horoscop vineri, 16 aprilie. O zodie trebuie să evite discuțiile în contradictoriu

Berbec

Soarele este în semnul tău, iar asta te ajută și îți dă o nouă energie. Profită de ea, mai ales că ai atâtea de făcut chiar dacă e început de weekend. Încearcă să eviți discuțiile în contradictoriu, nu e momentul să dovedești nimic nimănui.

Taur

Casa familiei și a legăturii cu cei dragi este pusă în evidență și aduce rezultate mixte. Încearcă să nu spui mai multe lucruri decât ar fi cazul și evită discuțiile cu partenerul de viață.

Horoscop vineri, 16 aprilie. Zodia care are nevoie de sfaturi de la cei dragi
Semne ale zodiilor

Horoscop vineri, 16 aprilie. O zodie trebuie să lase lucrurile să vină natural

Gemeni

Ține-ți sub control pe cât se poate de mult reacțiile și temperamentul, pentru că discuțiile pot apărea din nimicuri. Liniștea și echilibrul sunt binecuvântări pentru tine în acest moment.

Rac

Casa dorințelor tale și a lucrurilor pe care nu le expui direct, dar care cumva se vor afla dacă nu ai grijă, este pusă în evidență. Lasă lucrurile să vină și într-un mod natural fără a le forța.

Horoscop vineri, 16 aprilie. Se anunță succes pentru două zodii

Leu

Dacă în mod normal anumite provocări ți-ar fi venit peste mână și dificil de îndeplinit, acum ai toată forța și motivația necesară să mergi înainte. Dacă ești conștiincios, rezultatele bune vor fi pe măsura eforturilor.

Fecioară

Rezultatele pozitive vor veni în viitor, iar acum începi să-ți clădești ușor, ușor, succesul. Ai dorința și stamina de a reuși, iar asta te poate face determinat, dar și mai certăreț.

Horoscop vineri, 16 aprilie. O zodie ar trebui să se sfătuiască cu cei dragi

Balanță

Din punct de vedere sentimental există șansă câștigării unor dispute sau persoană iubită ajunge la concluzia că ai avut dreptate. Cei din jur te susțin, mai ales că și ei știu la rândul lor că se pot baza pe voi.

Scorpion

Încearcă să eviți activitățile care te pot face să câștigi mulți bani rapid, pentru că nu sunt surse de încredere. Pe de altă parte, unele persoane te pot dezamăgi. Încearcă să nu iei decizii importante până nu te-ai sfătuit cu cei mai înțelepți din anturaj sau familie.

Horoscop vineri, 16 aprilie. O zodie ar trebui să își păstreze calmul

Săgetător

Pentru o atmosferă plăcută, încearcă să eviți oamenii cu energie negativă. Cu cât ești mai liniștit și pe treaba ta, cu atât ai mai mult de câștigat. Cu cât argumentezi mai mult, cu atât lucruri urâte ies la iveală.

Capricorn

Ai o energie puternică și chiar o agresivitate în a face lucrurile, iar asta te poate ajuta dacă reușești să canalizezi totul într-un mod constructiv. Ești la competență maximă și acesta e un semn bun dacă ai interviuri sau examene.

Horoscop vineri, 16 aprilie. O zodie trebuie să aibă grijă de sistemul imunitar

Vărsător

Ai grijă de sănătatea ta, stimulează-ți sistemul imunitar pe cât posibil. Poți să începi să-ți dezvolți noi pasiuni ieșite din comun în această perioadă, iar cel mai bine înveți și te dezvolți alături de cineva de încredere.

Pești

Nu vă grăbiți în activitățile pe care le întreprindeți legate de casă și de călătorii. Echilibrul între viața personală și cea profesională trebuie menținut cu tact.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...