Horoscop sâmbătă, 31 iulie. Zodia care are parte de o schimbare majoră

Astrolog Roxana Lușneac 30.07.2021, 17:55
Horoscop sâmbătă, 31 iulie. Zodia care are parte de o schimbare majoră

Horoscop sâmbătă, 31 iulie. Zodia care are parte de o schimbare majoră. Numerele norocoase sunt 3, 12, 29, 32, 45 și 46, iar culorile ce aduc noroc sunt albastru deschis și bej.

Horoscop sâmbătă, 31 iulie. O zodie are nevoie de puțină liniște

Berbec

Creativitatea și exprimarea propriului eu sunt foarte importante astăzi deoarece trebuie să-ți pui originalitatea în evidență. Toată greutatea care a căzut în ultima perioadă de timp pe umerii tăi începe să aducă rezultate neașteptat de bune.

Taur

Poți pune foarte multă pasiune și energie în rezolvarea problemelor astăzi, iar astrele parcă vor să îți facă cumva în ciudă. Încearcă să te liniștești un pic, fă un pas înapoi și dă-i creierului tău timp să se gândească într-o atmosfera calmă la tot.

Ce se intampla daca stai un minut langa o persoana infectata cu varianta Delta. Un specialist spune adevarul
Simboluri ale zodiilor

Horoscop sâmbătă, 31 iulie. O zodie ar face bine să nu-și asculte presupusul instinct

Gemeni

Oportunitățile pot apărea de nicărieri, mai ales că Marte te ajută împreună cu Jupiter să ai idei bune și să te gândești la o evoluție masivă a planurilor tale. Poate că e momentul să-ți faci curaj și să încerci să faci ceva diferit.

Rac

Marte se află în casa sectorului financiar, ceea ce înseamnă că poți cheltui foarte ușor bani, bazându-te pe impuls și plăceri nevinovate. Încearcă să nu-ți asculți ceea ce crezi că este instinct astăzi, pentru că te poți trezi ușor în colaps.

Horoscop sâmbătă, 31 iulie. O zodie are nevoie de organizare

Leu

Astăzi poți simți o mai mare motivație și energie, pentru că marele benefic jupiter vrea că tu să fii bine și să reușești în ce îți dorești. Competiția este una sănătoasă atât timp cât te motivează să evoluezi frumos.

Fecioară

Jupiter te poate aduce în punctul în care să te mai gândești încă odată la anumite decizii pe care le-ai luat în trecut. Trebuie să te organizezi în așa fel încât să fii mai productiv și să-ți folosești timpul inteligent.

Horoscop sâmbătă, 31 iulie. Pentru o zodie utilul se îmbină cu plăcutul

Balanță

A fi conștient de capacitățile și talentele celorlalți nu te pune pe ține mai prejos, ci te face să-i înțelegi mai bine. Nu-ți subestima talentele și capacitatea ta, pentru că binele pe care îl pui asupra celorlalți ți se va întoarce înzecit.

Scorpion

Dacă ești bine în plan personal, atunci poți să fii creativ și productiv și în ceea ce ține de rezultatele muncii tale. Cumva utilul se îmbină astăzi cu plăcutul, deci ideile și proiectele tale pot găsi soluții să prindă  viață printr-o  întâlnire cu prietenii.

Horoscop sâmbătă, 31 iulie. O zodie trebuie să facă un efort

Săgetător

Încearcă să nu tragi concluzii pripite astăzi, mai ales că încă nu cunoști toate detaliile discuțiilor. Dacă vrei să ajungi acolo unde îți dorești sau la o concluzie, cel mai bine pui la o masă pe toată lumea și asculți ce are de zis fiecare.

Capricorn

Casa a șasea pune aspectele de astăzi asupra productivității, dar și a sănătății. Cumva poate nu te simți în formă să faci tot ce ți-ai propus sau pur și simplu nu ai chef, dar trebuie să tragi un pic de tine și să faci măcar ce nu mai suportă amânare.

Horoscop sâmbătă, 31 iulie. O zodie poate face o schimbare majoră

Vărsător

Astăzi poți să te ocupi de anumite lucruri rămase resante acasă. Dacă ai în minte anumite obiective pe care vrei să le atingi sau probleme, nu ezita să discuți cu cei din jur și să începi să ți le îndeplinești. Nu uita să-ți ții promisiunile în același timp.

Pești

Astrele se aliniază în semnul tău, chiar dacă pe de-o parte pare a fi o încercare, pe de altă parte este o binecuvântare pentru că începi să poți să faci o schimbare majoră pe care ți-o doreai de mult timp. Lasă magia să vină din partea universului.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...