Cum arată Simona Halep în costum de baie. Imaginea cu sportiva noastră care a scăpat pe internet

Iancu Andreea, Ana Chivu 30.07.2021, 10:05

Simona Halep este una dintre cele mai îndrăgite sportive din România, milioane de oameni trăind cu sufletul la gură meciurile sale din cadrul diferitelor competiții la care participă. Dincolo de cariera sa uluitoare și performanțele impresionante, jucătoarea de tenis este o fire extrem de discretă cu viața sa personală. Fanii se bucură la fiecare imagine surprinsă din intimitatea sportivei, care recent a apărut într-o ipostază neașteptată. Urmăritorii săi au putut vedea cum arată Simona Halep în costum de baie. După ce, în urmă cu câteva zile, sportiva s-a logodit cu iubitul său, Toni Iuruc, aceasta a imortalizat un moment rar, la piscină.

Cum arată Simona Halep în costum de baie

Chiar dacă mulți și-ar fi dorit să o poată susține pe Simona Halep la Jocurile Olimpice de la Tokyo, românca încă se confruntă cu probleme la gambă, după accidentarea suferită în teren la Roma, în luna mai. Totuși, jucătoarea pare să se refacă, mai cu seamă că trăiește o perioadă frumoasă în plan sentimental. Aceasta s-a logodit în urmă cu câteva zile cu Toni Iuruc, cel care a cerut-o de soție recent. Cuplul a organizat o petrecere discretă, între membrii celor două familii, așa cum se obișnuiește în cazul culturii machedonilor, iar momentul a fost unul cu totul special. Cu această ocazie, fanii au putut să descopere și cum arată Simona Halep în costum de baie.

După petrecere, jucătoarea de tenis s-a relaxat în piscină și a decis să imortalizeze momentul, spre surprinderea fanilor săi. Aceștia au putut admira în mediul online o fotografie în care Simona, mai zâmbitoare ca oricând, apare purtând doar costumul de baie și relaxându-se în apă. Sportiva noastră a afișat o formă de invidiat, anii de sport observându-se clar în trupul fără cusur al româncei. Simona a optat pentru un costum de baie în două piese, care le-a permis urmăritorilor săi să o admire în toată splendoarea.

Cum arată Simona Halep în costum de baie
Simona Halep și Toni Iuruc, la petrecerea de logodnă

Jucătoarea de tenis are planuri de măritiș. Când revine totuși pe teren

După ce au apărut primele imagini de la petrecerea de logodnă a Simonei Halep cu Toni Iuruc, mulți s-au grăbit să afirme că sportiva s-a căsătorit. Totuși, românca a ținut să explice ce s-a întâmplat, de fapt, în urmă cu câteva zile, precizând faptul că încă nu este măritată. Chiar și așa, planurile cuplului sunt cât se poate de serioase, după ce Toni, iubitul său, a cerut-o în căsătorie în urmă cu mai multe zile.

O să am o familie frumoasă, sunt convinsă. Nu m-am măritat încă… S-au supărat foarte mulţi că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat. Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii şi a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă, a spus Simona Halep, potrivit As.ro.

În plan profesional, după ce a fost nevoită să rateze Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice, în urma accidentării suferite la Turneul de la Roma, Simona Halep revine pe terenul de tenis. Sportiva s-a înscris pe lista turneului WTA de la Cincinnati, care urmează să aibă loc în perioada 14 – 22 august. Cât despre postura de femeie măritată, Simona recunoaște că își dorește să devină și mamă, însă nu înainte de a mai câștiga un Grand Slam.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...