Horoscop miercuri, 22 septembrie. Se anunţă câştiguri de zile mari pentru Fecioare

Astrolog Roxana Lușneac 21.09.2021, 19:06
Horoscop miercuri, 22 septembrie. Se anunţă câştiguri de zile mari pentru Fecioare

Horoscop miercuri, 22 septembrie. Astrele vin cu vești noi pentru toate cele 12 semne ale zodiacului. Nativii Fecioară vor avea parte de câștiguri impresionante. Culorie norocoase ale zilei sunt verde și galben deschis, iar numerele norocoase sunt: 2, 5, 13, 15, 22, 28.

Horoscop miercuri, 22 septembrie – Berbec

Mercur inspectează Jupiter retrograd ceea ce înseamnă că aduce armonie și înțelegere cu toți cei din jur. Este un timp bun în care să înveți să-ți folosești compasiunea, imaginația și talentele într-un mod productiv.

Taur

Astăzi este o zi bună în care să te gândești la sănătatea ta, la stilul alimentar și la produsele pe care le folosești. Poate că a venit momentul să îți limitezi accesul la chimicale și să le schimbi cu altele cât mai naturale.

Gemeni

Pasiunea ta pentru ceea ce faci poate fi resimțită astăzi mai puternic, pentru că astrele te susțin să fii curios și să găsești noi modalități de a-ți extinde veniturile. Proiectele tale pot fi dezvoltate cu succes.

Rac

Astăzi este o zi bună în care să te gândești la ceea ce ai învățat până în acest moment si cum toată această experiență te poate ajuta să te dezvolți de vedere profesional pe viitor. Acordă mai multă atenție la bazele pe care le construiești, decât asupra rezultatelor la care vrei să ajungi.

Horoscop miercuri, 22 septembrie – Leu

Dacă hotărăști să accepți anumite schimbări din viața ta care nu pot fi evitate, atunci vei observa ca ai intrat într-un proces de transformare în urma căruia vei avea doar de câștigat. Astăzi este o zi pentru negocieri.

Fecioara

Marte în balanță în casa bunurilor materiale te poate determina astăzi se gândești că o noua achiziție te-ar face fericit. Ai nevoie de o schimbare, de un pas de evoluție, de un mai mare câștig sau de o promovare.

Balanta

Efectul lui Mercur asupra lui Jupiter retrograd te ajută să te mobilizezi și îți dă energia mentală necesară să faci față anumitor schimbări care vin la servici. Trebuie să iei totul ca fiind ceva pozitiv, chiar dacă pe moment nu înțelegi scopul final.

Horoscop miercuri, 22 septembrie
Horoscop miercuri, 22 septembrie

Horoscop miercuri, 22 septembrie – Scorpion

Mercur și Jupiter aduc prin aspectele lor armonie în relațiile cu cei din jur, casa ta și în familia din care aparții. Poate că este momentul să faci niște schimbări de mobilă sau pur și simplu să aduci niște decorațiuni care te fac să te simți fericit.

Sagetator

Mercur astăzi te ajută și îți stimulează capacitatea ta de comunicare și de a forma relații cu cei din jur. Dacă îți dorești o nouă oportunitate legată de muncă, acum aceasta poate apărea prin recomandări de la persoane de încredere.

Capricorn

Astrele se aliniază și pentru tine, iar din punct de vedere financiar poți să ai parte de noroc, iar din punct de vedere profesional poți să ai parte de oportunități care îți scot calitățile în evidență. Poate că nu ești mulțumită în totalitate de renumele pe care ți le ai făcut, dar vei avea timp să lucrezi de asta cât de curând.

Horoscop miercuri, 22 septembrie – Varsator

Astăzi este o zi bună în care să te gândești la talentele tale, la ceea ce faci în mod natural și îți face plăcere, iar de aici poți să concepi un plan prin care să câștigi niște venituri suplimentare. Oportunitățile apar de nicăieri atunci când gândul tău e în direcția potrivită.

Pești

Ziua de astăzi poate să-ți aducă noi priorități, oportunități, dar și faptul că ești obligat să faci niște investiții pe termen lung. Încearcă să ții aceste este planuri secrete, cel puțin pentru o perioadă de timp.

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...