Zodiile care vor avea parte de probleme în perioada următoare. Mercur retrograd e de vină

Iancu Andreea 21.09.2021, 08:32
Zodiile care vor avea parte de probleme în perioada următoare. Mercur retrograd e de vină

Viața noastră de zi cu zi este influențată nu doar de acțiunile noastre, ci și de astre. Planetele care ne guvernează pe fiecare au un rol important în desfășurarea lucrurilor. Pentru că începând din această săptămână traversăm o nouă perioadă în care Mercur este retrograd, astrologii ne aduc vești despre zodiile care vor avea parte de probleme în aceste zile. În plus, planetele vor avea o influență notabilă și asupra vieții politice, care traversează în aceste zile o perioadă tulbure.

Zodiile care vor avea probleme din cauza Mercur retrograd

Începând cu finalul acestei săptămâni, Mercur este retrograd în zodia Balanței, mișcare ce va dura două săptămâni și care va fi resimțită în special de zodiile care vor remarca unele probleme din cauza sa. Dificultățile vor fi întreținute și datorită faptului că nu doar Mercur este retrograd, ci și alte planete importante care guvernează câteva dintre zodiile ce vor fi afectate în această perioadă.

Astrologul Mariana Cojocaru a dezvăluit la Antena 3 că cele șapte planete care se află în retrograd zilele acestea vor influența inclusiv viața oamenilor politici. Actorii de pe scena politică românească vor fi copleșiți de tensiuni, pe care românii le vor privi de la distanță, dar care ar putea să stârnească totuși unele revolte.

Vom avea iarăși Mercur retrograd, dar, de data aceasta, Mercur retrograd este doar vârful aisbergului, pentru că vom mai avea în total șapte planete retrograde, cum nu am avut de foarte multă vreme, semn că nu va mai merge așa cum a mers până acum. Vor fi perioade cu constrângeri foarte greu de suportat. Românii vor tolera cu greu proba cuțitului care le va ajunge la os. Vestea bună este că nemulțumirea aceasta generală a populației se transformă în energie, care se va răsfrânge asupra celor care ne conduc. Practic, își vor scoate ochii între ei și noi vom privi acest spectacol. Se vor certa, se vor umili, vor coborî sub nivelul funcțiilor pe care le-au obținut prin vot sau prin aranjamente, a explicat astrologul Mariana Cojocaru, la Antena 3.

Zodiile care vor avea probleme din cauza Mercur retrograd
Nativii din zodiac se confruntă cu probleme din cauza planetelor aflate în retrograd

Care sunt nativii afectați de planetele în retrograd

Specialistul a mai precizat faptul că sistemul de Sănătate se află într-un impas, fapt lesne de înțeles având în vedere că traversăm un al patrulea val al pandemiei. Iar toate dificultățile pe care le resimte populația vor avea nevoie de soluții clare.

În sistemul de Sănătate, acum, pentru că va fi Soare, conjunct cu Marte și cu Mercur retrograd în câteva săptămâni, va avea nevoie de investiții, de fonduri poate și nerambursabile, pentru a nu ajunge la zona de resuscitare. Populația suferă foarte mult, iar liderii puterii ne mint că economia bubuie. Cu Mercur retrograd, vor fi forțați, vor trebui să recunoască și, mai ales, să găsească soluții care să nu înfometeze țara, să nu ne târască în zona aceea de frig și de întuneric, a mai precizat specialistul în astrologie.

Pe de altă parte, Mariana Cojocaru a precizat și care sunt zodiile ce se vor confrunta cu probleme, din cauza faptului că planetele care le guvernează intră, alături de Mercur, în retrograd. Astfel, cei mai afectați vor fi nativii din Pești, după ce Neptun și Saturn intră în retrograd, nativii din Vărsător, cu Jupiter în retrograd, nativii din Capricorn, din cauza lui Pluto retrograd, zodia Taur, cu Uranus în retrograd și Berbecul, care îl are pe Chiron retrograd. La toate acestea se adaugă și Mercur retrograd, care nu face altceva decât să amplifice toată situația.

Spuneam de șapte planete retrograde. Un astfel de aspect nu a fost de foarte mulți ani, aș spune eu, înainte de Revoluție, când Ceaușescu ne ținea în întuneric și în frig, cu restricții dure. De data aceasta, riscul este ca populația să iasă în stradă. Să nu uităm că avem Neptun retrograd în Pești, Saturn retrograd în Pești, Jupiter retrograd în Vărsător, Pluto retrograd în Capricorn, Uranus retrograd în Taur, Chiron retrograd în Berbec. Practic, Mercur vine să toarne gaz pe foc cu Marte și să ne aducă aminte că lucrurile acestea trebuie să prindă un alt contur, a spus astrologul Mariana Cojocaru la Antena 3.

Urmăriți Impact.ro și pe