Horoscop luni, 11 aprilie. Zodia care descoperă noi oportunități la început de săptămână

Astrolog Roxana Lușneac 10.04.2022, 22:32
Horoscop luni, 11 aprilie. Zodia care descoperă noi oportunități la început de săptămână

În timp ce unii nativi se bucură de șanse noi de reușită în plan financiar, alte zodii regăsesc echilibrul emoțional și se simt mai iubiți ca oricând. Horoscopul de luni, 11 aprilie, aduce vești bune și pentru zodia care va descoperi noi oportunități în cariera sa, la început de săptămână. Pentru un plus de noroc astrele pun la bătaie culorile norocoase roz și verde deschis, dar și numerele care sporesc șansele nativilor: 7, 18, 29, 33, 35, 43.

Horoscop luni, 11 aprilie. Previziunile astrale pentru acest început de săptămână

Berbec

Astăzi este o zi bună pentru a aplana anumite discuții și pentru a aduce argumente care să îi ajute pe cei din jur să facă alegeri corecte. Încearcă totuși să rămâi diplomat în atitudine, decât să spui ceva ce ai putea regreta mai târziu.

Taur

Astăzi este o zi bună pentru a-ți învinge fricile și pentru a încerca să te organizezi cât se poate de bine în tot ceea ce ține de activitățile pe care le întreprinzi. Din fericire, primești susținerea de care ai nevoie de la prieteni și colegi pentru a reuși să treci peste blocaje.

Gemeni

Încă de dimineață poți simți că inspirația nu este chiar de partea ta, dar în partea a doua a zilei lucrurile încep să se așeze și chiar să ajungi la concluzia că a venit momentul să faci o schimbare semnificativă în viața ta. Anumite obiceiuri introduse în rutină te-ar ajuta să ai un stil de viață mai sănătos.

Rac

Aspectele astrale de astăzi pot aduce în drumul tău o oportunitate pe care ți-ai dorit-o sau de care ai foarte multă nevoie în acest moment. Pe de altă parte, vibrațiile sunt destul de instabile în ceea ce ține de sectorul muncii și a satisfacției pe care o obții de la acesta.

Leu

Abilitatea ta de a te conecta cu universul astăzi este la un nivel foarte ridicat, ceea ce înseamnă că poți să-ți folosește al șaselea simț pentru a te ghida în deciziile pe care trebuie să le iei. Oportunități bune apar în drumul tău, dar și oamenii care să te susțină, să te ghideze sau să te încurajeze.

Fecioară

Astăzi este o zi în care trebuie să profiți la maxim de toate ocaziile care ți se ivesc în drum pentru a reuși să ajungi la îndeplinirea scopurilor tale. E timpul să treci la acțiune acolo unde în trecut existau doar aspirații. Nu te mai îndoi de propriile capacități.

Horoscop luni, 11 aprilie
Horoscop luni, 11 aprilie

Balanță

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să găsești noi modalități prin care să reușești să te organizezi mai bine atât din punct de vedere personal, cât și profesional. În partea a doua zilei încearcă să îți relaxezi atât mintea, corpul cât și sufletul.

Scorpion

Oamenii din jurul tău îți pot da astăzi senzația că ești iubit și susținut, iar asta este tot ce îți doreai să știi în acest moment pentru a reuși să mergi mai departe. Aspectele actuale sunt destul de generoase în tot ceea ce ține de iubire, complimente și vibrații pozitive.

Săgetător

Nu mai ai timp și nici răbdare pentru a te ocupa de lucruri superficiale sau pentru a crea relații care nu duc nicăieri. E momentul să spui exact ceea ce crezi și ceea ce gândești, pentru că doar așa poți face legături pe o bază reală cu cei din jur.

Capricorn

Intuiția este cea care îți spune în acest moment că a venit timpul să faci o schimbare în viața ta. Dacă întâmpini anumite probleme de relații , la serviciu sau nu obligațiile pe care le ai în fiecare zi, astăzi este o zi bună pentru a vedea exact ceea ce ai cu adevărat nevoie.

Vărsător

Chiar dacă încă de dimineață este posibil să ai foarte multe responsabilități de care trebuie să te ocupi, încearcă să nu îți neglijezi viața ta socială, pentru că aceasta este cea care te ajută să te vindeci. Încearcă să îți faci o listă cu ce ți-ai dori să faci în următoarea perioadă de timp.

Pești

Săptămâna începe cu o energie pozitivă, mai dacă ești entuziasmat si ai anumite proiecte care trebuie duse la îndeplinire cât de curând. Astăzi este o zi bună și pentru a avea discuții legate de viitor și pentru a întocmi planuri mărețe alături de superiori sau colegi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...