Horoscop săptămâna 11-17 aprilie. Nativii din această zodie vor începe o nouă poveste de dragoste

Iancu Andreea 09.04.2022, 20:37
Horoscop săptămâna 11-17 aprilie. Nativii din această zodie vor începe o nouă poveste de dragoste

Previziunile astrale pentru săptămâna 11-17 aprilie se anunță unele extrem de benefice pentru majoritatea nativilor. Una dintre cele 12 zodii va avea parte de o nouă poveste de dragoste, în timp ce restul vor experimenta un moment de dezvoltare spirituală și vindecare, ca urmare a modificărilor apărute pe cer și care marchează un moment important.

Horoscop 11-17 aprilie. Ce ne rezervă astrele începând de săptămâna următoare

Săptămâna 11-17 aprilie se remarcă din punct de vedere astrologic printr-o conjuncție unică, planetele Jupiter și Neptun întâlnindu-se pentru prima dată după 12 ani în zodia Pești. Acest moment aduce vindecare și dezvoltare spirituală. Cei care se află în zodia Pești vor avea parte de un miracol.

De asemenea, horoscopul din săptămâna 11-17 aprilie va fi marcat de intrarea Lunii Negre (Lilith) în zodia Rac, după o perioadă de 9 ani în care nu s-a mai regăsit în acest punct. Potrivit ego.ro, această plasare a lui Lilith în zodia Rac aduce obsesii, tentații și limite depășite. Așadar, ne putem aștepta la o perioadă plină de provocări în plan emoțional. Deci ne va fi dificil să ne detașăm de unele atașamente, chiar și toxice.

Horoscop săptămâna 11-17 aprilie
Horoscop săptămâna 11-17 aprilie

Berbec/Ascendent Berbec

Berbecii vor descoperi o nevoie mai mare de interiorizare, dar și o putere care va izvorî din ei. Aceștia vor avea o perioadă în care vor fi mai închiși, tocmai pentru a se dezvolta spiritual. Nativii vor putea să se vinde astfel de trecut și vor închide o rană mai veche. Ei ar trebui să iasă acum din relațiile toxice.

Taur/Ascendent Taur

Nativii din zodia Taur sunt preocupați de viitor și au pregătit planuri îndrăznețe. Ei vor avea parte de susținerea celor dragi. Pentru că sunt și foarte sociabili, Taurii vor putea să se bucure de o popularitate mai mare.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Gemenii au șanse importante să evolueze din punct de vedere profesional. Acești nativi se pot afirma și își pot atinge obiectivele de la locul de muncă, însă nu numai. Ei vor căpăta curaj să preia o funcție sau o responsabilitate importantă, luând-o pe o direcție nouă în planul carierei. Mulți dintre Gemeni au șansa de a schimba statutul social actual.

Rac/Ascendent Rac

Racii au deschis deja poarta spiritualității, iar această conjuncție nu va face altceva decât să îi aștepte să treacă prin ea și să evolueze. O parte dintre nativi ar putea să simtă nevoia de o reconversie profesională.

Leu/ Ascendent Leu

Nativii din zodia Leu vor parcurge o săptămână prin care vor reuși să echilibreze raportul de forțe în cuplu. Există lansa de a face credite, investiții, partaje și poți să clarifici o situație intimă. De asemenea, astrele îi ajută pe Lei să scape de o obsesie și să renunțe la o relație toxică ori secretă.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Cea mai mare șansă care li se dezvăluie Fecioarelor este cea prin care acestea vor începe o relație. În cazul în care nativii se află deja într-o relație, ei vor face progrese împreună cu partenerul de cuplu. Fie că vorbim despre o cerere în căsătorie sau de semnarea unui contract, ei vor lua o decizie clară. Există șanse să apară curajul și în cazul unui divorț.

Balanță/Ascendent Balanță

Balanțele care s-au confruntat cu unele probleme de sănătate, ori cu temeri în acest sector ar putea să se vindece. Schimbarea stilului de viață sau descoperirea unui tratament minune sunt foarte probabile în această perioadă.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Neptun și Jupiter vin cu schimbări în sectorul iubirii pentru nativii din Scorpion. Aceștia ar putea să experimenteze fie o poveste nouă de dragoste, în cazul în care nativii sunt singuri. Există șansa să devină părinți în cazul în care au deja o relație. Bucuria și reconectarea la ceea ce le aduce plăcere se remarcă în viața lor.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Nativii din Săgetător vor observa că în interiorul lor răsare dorința de a întemeia o familie, de a clădi o casă. În cazul în care aceștia au deja un cămin, există șansa să îl mărească. Fie că vorbim despre schimbarea locuinței sau despre revenirea în țară dacă se aflau de ceva vreme peste hotare.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Comunicarea este cheia în această săptămână pentru nativii din zodia Capricorn. Există șanse să duci negocieri prolifice, dar și să înveți și să clarifici unele neînțelegeri apărute recente. Unele tipare cu care te-ai obișnuit deja ar putea să se dizolve rapid.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Latura financiară ar trebui gestionată cu atenție în această perioadă. Vărsătorii au șansa să câștige bani pe o parte și pot pierde pe o alta. Ar putea apărea unele împrumuturi pentru acești nativi, însă ar fi bine ca acestea să nu reprezinte sume mari.

Pești/Ascendent Pești

Peștii au ocazia să se conecteze cu Divinitatea, aducând evoluție la nivel spiritual. Este momentul de schimbare la care sperai de ceva vreme, dar și cel în care poți să înlături confuziile care te-au ținut în loc. Este recomandat să pornești pe drumul tău și să nu mai privești înapoi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...