Horoscop joi, 26 august 2021. Nativii unei zodii trebuie să-și respecte promisiunea

Astrolog Roxana Lușneac 25.08.2021, 18:54
Horoscop joi, 26 august 2021. Nativii unei zodii trebuie să-și respecte promisiunea

Horoscop joi, 26 august 2021. Nativii unei zodii trebuie să-și respecte promisiunea. Culorile norocoase ale zilei sunt crem și portocaliu, iar numerele ce aduc noroc sunt 2, 5, 19, 20, 29 și 34.

Horoscop joi, 26 august 2021. O zodie poartă o conversație importantă

Berbec

Trebuie să-ți faci o listă cu lucruri pe care vrei să le faci până ajungi la o anumită vârstă sau în decurs de un număr de ani. Pune-o într-un loc sigur. Astăzi este o zi bună pentru a-ți stabili noi obiective pe termen lung, iar universul te va ajuta să ți le îndeplinești.

Taur

O conversație interesantă poate fi purtată astăzi cu o persoană care îți este șef sau cumva superior, poate chiar în vârstă. Poți primi un feedback pozitiv în ceea ce ține de munca ta și de eforturile depuse până acum.

Horoscop joi, 26 august 2021. Nativii unei zodii trebuie sa-si respecte promisiunea
Simboluri ale zodiilor

Horoscop joi, 26 august 2021. O zodie are nevoie de organizare pentru a face rost de bani

Gemeni

Poți să te gândești astăzi la un nou proiect, concept și să vezi lucrurile pe care nu le observai înainte. Totul poate apărea într-o lumină nouă datorită faptului că în trecut nu aveai răbdarea necesară să vezi lucrurile așa cum sunt, nu cum ți-ai fi dorit tu să fie.

Rac

Dacă investițiile pe care le-ai făcut în ultimele săptămâni au necesitat cheltuieli mari, acum va trebui să vezi cum te organizezi pentru a reuși să recuperezi o parte din ei sau să beneficiezi de noi resurse. Încearcă să-ți aduci aminte toate detaliile importante.

Horoscop joi, 26 august 2021. O zodie începe să se simtă mai bine

Leu

Venus în casa comunicării te poate face astăzi mai romantic sau mai dornic să îți exprimi sentimentele. Poate că e momentul să-ți ții niște promisiuni pe care ți le-ai făcut mai de mult sau să-i faci un cadou binemeritat persoanei iubite.

Fecioară

Având în vedere că sezonul semnului tău a început, iar weekendul se apropie, motivele de sărbătoare tot apar, ceea ce îți dă o energie bună și te face să te gândești la lucrurile pozitive care s-au întâmplat în ultimul an și să le lași la o parte pe cele negative.

Horoscop joi, 26 august 2021. O zodie trebuie să profite de prezent așa cum este el

Balanță

Venus în semnul tău și Saturn în casa a 5-a te pot determina astăzi să faci pași mici și stabili spre ceva nou, ceva interesant și care te entuziasmează în același timp. Nimic de valoare nu vine dintr-o dată, ci trebuie să ai răbdare și să lucrezi în fiecare zi în acest proces.

Scorpion

Poate că nu ești sigur dacă ce simți în acest moment va rămâne la acest nivel sau ceva se va schimba. Poate că nu știi nici dacă ceva va merge mai departe sau se va încheia la un scurt timp, dar tot ce poți să faci astăzi este să profiți de prezent așa cum este el.

Horoscop joi, 26 august 2021. O zodie are de rezolvat lucruri serioase

Săgetător

Din punct de vedere al comunicării, începi să stai tot mai bine, deoarece este posibil să-ți fi găsit în ultima perioadă vocea care să vorbească direct din inima ta. O conversație importantă și interesantă poate fi astăzi purtată cu o prietenă sau chiar cu persoana iubită.

Capricorn

Astrele te sfătuiesc să te ocupi și astăzi de aspecte financiare, ceea ce înseamnă că s-ar putea să muți bani de pe un cont pe altul și să faci investiții pentru termen lung. Este posibil să ai de rezolvat anumite treburi legate de acte, legalizări.

Horoscop joi, 26 august 2021. O zodie are nevoie de surse de energie cât mai naturale

Vărsător

Chiar dacă în trecut nici tu nu-ți luai toate ideile în serios, acum începi să realizezi cu adevărat că cel puțin una dintre ele este cu adevărat realistică și că poate reprezenta o perspectivă serioasă de viitor. Trebuie să fii doar deschis schimbărilor.

Pești

Astăzi este o zi bună pentru a opta pentru surse de energie cât mai naturale. Fie că gătești ceva cu fructe din grădină sau efectiv faci niște cumpărături, totul te va ajuta și-ți va da o bună energie. Ai nevoie de muzică de calitate și de inspirație pentru o zi minunată. Vezi AICI care este obiectul norocos al fiecărei zodii!

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...