Horoscop. Top 8 zodii care vor ieși din vară cu un nou vibe, iar toamna va fi doar a lor!

Emanuela Pană 22.08.2021, 10:35
Horoscop. Top 8 zodii care vor ieși din vară cu un nou vibe, iar toamna va fi doar a lor!

Norocul fiecărei zodii pentru următoarele trei luni va fi influențat foarte mult de echinocțiul de toamnă, iar vestea bună este că mai multe semne zodiacale vor fi răsfățatele astrelor, mai ales pe plan sentimental. De asemenea, vom avea și o zodie extrem de norocoasă în toamna lui 2021, căreia îi va merge bine pe toate planurile. Mai multe detalii, în continuare.

Horoscop. 8 zodii care vor ieși din vară cu un nou vibe

Toamna anului 2021 nu va fi una extrem de ușoară pentru unele zodii, căci problemele li se vor acumula, iar semnele că lucrurile alunecă într-o direcție nepotrivită vor începe să se vadă pe la sfârșitul lunii în curs. Cu toate acestea, există și zodii pentru care următoarele trei luni vor fi cât se poate de bune, căci norocul le însoțește îndeaproape. Vă prezentăm în continuare primele previziuni pentru următorul anotimp!

Horoscop toamnă Berbec

Pentru nativii zodiei Berbec, toamna vine cu multă treabă, cu multe sarcini de îndeplinit, dar și cu rezultate pe măsură. În ciuda faptului că nu vor avea timp liber, Berbecii se vor bucura de succes la serviciu și în carieră și vor avea parte de noi oportunități. Vor fi apreciați și iubiți și vor primi banii la care sperau. Septembrie este cea mai bună lună pentru ei.

Horoscop toamnă Taur

Până spre sfârșitul lunii septembrie nimic nu le va merge celor din zodia Taur, care vor fi constant nemulțumiți. De vină este Marte, care va avea o influență nefastă asupra lor. Sfatul astrelor este să aveți răbdare, căci după 21 septembrie lucrurile vor lua o întorsătură favorabilă și veți avea noroc, căci apare Venus și schimbă datele problemei.

Horoscop toamnă Gemeni

Gemenii pot primi o veste foarte mare pe plan sentimental în această toamnă, însă prima lună de toamnă nu va fi chiar cea mai plăcută pentru ei. Va fi o lună în care ba va fi bine, ba va fi greu. Ba au noroc, ba ghinion. Vestea bună e că timpul nu stă în loc, iar din octombrie totul va fi bine.

Horoscop toamnă Rac

Racii se vor bucura de o primă lună de toamnă deosebită în compania persoanei iubite, dar și de capacitatea de a-și rezolva problemele. Pentru ei, septembrie va fi o lună a întâlnirilor și a petrecerilor în compania celor dragi. Atenție, totuși, la persoanele cu care vă întâlniți și nu uitați să vă păstrați sănătatea.

Horoscop toamnă Leu

Câștigătorii lunii septembrie sunt Leii, care vor avea parte de noroc și de răsfățul celor din jur, ceea ce îi va face foarte fericiți. De asemenea, este posibil ca luna viitoare să le aducă în dar marea dragoste. Noiembrie va schimba, însă, foaia cu ei și vor începe să se simtă din ce în ce mai singuri.

Horoscop toamnă Fecioară 

Viața va fi plină de lecții toamna aceasta pentru nativii zodiei Fecioară, care vor traversa momente mai puțin plăcute, dar vor avea puterea să le depășească. Din 15 octombrie lucrurile se vor schimba și veți avea parte și de momente frumoase.

Noul anotimp va fi doar al lor

Horoscop toamnă 2021. Cele mai norocoase zodii ale noului anotimp
Horoscop toamnă 2021. Cele mai norocoase zodii ale noului anotimp

Horoscop toamnă Balanță

Balanțele vor fi foarte obosite la începutul acestei toamne, căci vor avea parte de multă muncă și de mult stres. Cu toate acestea, luna Octombrie le va aduce surprize și se vor simți cu adevărat iubiți. Pe plan profesional vor avea parte, de asemenea, de oportunități.

Horoscop toamnă Scorpion 

Toamna vine cu multe surprize pentru nativii zodiei Scorpion, căci iubesc să trăiască, să călătorească și să descopere bucuriile vieții. Din Ocrombrie, iubirea își va face și ea cale în viața lor, iar norocul îi va însoți și în afaceri și carieră datorită lui Jupiter.

Horoscop toamnă Săgetător 

Toamna lui 2021 nu va fi tocmai o perioadă plăcută pentru Săgetători, care se vor certa cu rudele mai în etate din familie. Acești nativi vor avea parte de tensiuni acasă, însă spre final de toamnă vor apărea câteva oportunități la locul de muncă și vor găsi soluții pe care le caută de ceva timp.

Horoscop toamnă Capricorn 

Muncă, implicare și rezultate pe măsura efortului depus. Cam așa ar putea fi descrisă toamna lui 2021 pentru Capricorni. Lunile noului sezon vor veni cu proiecte și colaborări noi, cu oameni cu care veți putea dezvolta o afacere. Rezultatele vor fi mai mult decât mulțumitoare.

Horoscop toamnă Vărsător

Începe o perioadă de liniște pentru Vărsători, care se vor bucura de viață, de familie și de prieteni în această toamnă. De asemenea, ei vor face pace cu cineva cu care nu erau în relații tocmai bune. Vărsătorii pot spune în sfârșit că a ieșit soarele și pe strada lor.

Horoscop toamnă Pești

Jupiter le va aduce Peștilor dragostea la care visau de mult timp și vor traversa o perioadă foarte bună și liniștită. Vor avea timp în sfârșit să se relaxeze și să se bucure de lucrurile care contează cu adevărat. Profesional pot avea parte de ceva schimbări.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...