Horoscop duminică, 1 august. Nativii care trebuie să înveţe să aprecieze mai mult ceea ce au

Astrolog Roxana Lușneac 31.07.2021, 16:48
Horoscop duminică, 1 august. Nativii care trebuie să înveţe să aprecieze mai mult ceea ce au

Horoscop duminică, 1 august. Nativii din zodia Capricornului ar trebui să aprecieze mai mult ceea ce au, astfel că pot lua în considerare proverbul ”Fă rai din ce ai!”. Numerele norocoase sunt 4, 12, 32, 35, 39 și 40, iar culorile ce aduc noroc sunt albastru galben și auriu.

Horoscop duminică, 1 august. Proiectele din trecut vor cunoaște finalitatea

Berbec

Ziua de astăzi te ajută și te încurajează să pui pasiune în tot ceea ce faci, inclusiv în proiectele pe care le-ai lăsat la o parte în trecut, iar acum este un bun moment să revii asupra lor. Meriți tot ce e mai bun, pentru că muncești mult pentru asta.

Taur

Jupiter activează casă reputației, ceea ce înseamnă că astăzi va puteți gândi serios la lucrurile pe care vi le-ați dori să le faceți în viitor și care va scot atuurile în evidență. Răspunsurile sunt ușor de găsit, doar trebuie să aveți credință și răbdare.

Gemeni

Dacă intuiția ta îți spune ceva, atunci încearcă să o asculți chiar dacă cei din jur au păreri diferite. A încerca lucruri noi, a te documenta în direcții care te interesează și a-ți bucură sufletul, ar trebui să fie la meniul zilei.

Horoscop duminică, 1 august. Investiția în viitor merită făcută astăzi

Rac

Astăzi este o zi bună pentru a investi în lucruri pe termen lung și pentru a face mișcări inteligente. Încearcă totuși să nu îți creezi singur probleme sau să cheltui mai mult decât simți că poți duce în acest moment.

Leu

Astăzi poți intră în contact cu diverse persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult timp, iar acest eveniment îți poate da o stare bună. Unii oameni atunci când sunt în jurul nostru reușesc să scoată partea noastră bună la iveală și e bine să-i păstrăm lângă noi.

Fecioară

Chiar dacă este weekend, cumva gândul îți stă tot la  muncă și la cum ai putea să faci lucrurile să se îndrepte pe un drum mai productiv. Nu uită să ai grijă și de sănătatea și de relația ta de cuplu, pentru a evita neplăcerile.

Horoscop duminică 1 august
Horoscop duminica, 1 august. Ajutor neasteptat din partea celor din jurul tau

Horoscop duminică, 1 august. Ajutor neașteptat din partea celor din jurul tău

Balanță

Cei din jur vor să te ajute și să te susține în ceea ce îți dorești. Poate că e momentul să ieși din activitățile de rutină și să faci astăzi ceva ieșit din comun, să-ți învingi o frică sau să vizitezi niște locuri noi pe care le aveai de mult timp în gând.

Scorpion

Marte se află astăzi în casa imaginii tale personale, ceea ce  te poate face mai impulsiv și gata să-ți aperi drepturile și părerile. Important este să rămâi diplomat în atitudine, pentru că ceilalți  nu fac nimic intenționat si probabil  vor doar să se distreze.

Săgetător

Marte te ajută astăzi să pui accent pe ambițiile și pe dorințele tale, ceea ce te va ajută de acum încolo atât în carieră, cât și pe plan personal.  A venit momentul să începi să te pui pe tine pe primul loc, iar acesta este un lucru bun și pentru evoluția ta.

Horoscop duminică, 1 august. O zi plină de inspirație

Capricorn

Astăzi este o zi bună pentru a aprecia ce ai în viața ta, dar și pentru a te gândi la noi investiții financiare pe care vrei să le faci. Trebuie să ai un pic de grijă însă, pentru că s-ar putea să nu ai ideea exactă a cheltuielilor tale viitoare.

Vărsător

Ziua de astăzi îți poate aduce inspirație sau poți petrece un timp minunat alături de oameni care au idei minunate. Deci nu stă în casă, ci ieși în societate și profită de aspectele ingenioase pe care ți le-au pregătit astrele.

Pești

Astăzi este o zi destinată odihnei, mai ales că nu ți-ar strică nici ție o zi în care să nu faci nimic, sau să te rezumi doar la activități plăcute împreună cu partenerul de viață. Pentru asta, nu ezită să vii cu un plan de activități distractive.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...