Mesaje de la mulți ani pentru frate – 35 de idei originale pentru cei pe care îi avem alături toată viața

Emanuela Pană 13.03.2021, 10:38

Se spune că familia nu ți-o alegi, ea fiind darul lui Dumnezeu pentru tine. Unele familii sunt mai numeroase, fiind compuse din părinți, frați și surori, iar altele mai restrânse, numărând un singur copil. Dacă și tu te numeri printre norocoșii care au un frate, atunci amintește-i cât de mult îl prețuiești, mai ales dacă urmează o ocazie specială pentru el, cum ar fi ziua de naștere.

Mesaje de la mulți ani pentru frate

Te-ai gândit vreodată că în cea mai lungă perioadă a vieții tale ai rolul de frate? Explicăm imediat. Ne vom folosi de un exemplu fictiv, clasic, însă pornim în calcule de la aceleași premise. Să spunem că părinții tăi s-au căsătorit la vârsta de 20 de ani, la 25 de ani te-au avut pe tine, iar la 30 de ani, mama ta l-a avut pe fratele tău sau invers. Tu te căsătorești la 25 de ani, primul copil îl vei avea la 30 de ani, iar apoi alții. Toți protagoniștii din exemplu mor la vârsta de 75 de ani.

Asta înseamnă că… Ești copil 50 de ani (sau 45 dacă tu ești mezinul familiei), soț tot vreme de 50 de ani și frate 70 de ani. Evident că există și excepții de la calculul de mai sus, însă, în general, cam așa stau lucrurile. Pe cale de consecință, în cea mai mare parte din viața ta ești sora sau fratele cuiva. Dat fiind că aceasta este cea mai longevivă relație din interiorul unei familii, este normal să mai apară certuri, disensiuni sau rivalități.

Totuși, cine are un frate sau o soră are, implicit, și un prieten pe viață. Fratele tău își va celebra în curând ziua de naștere și tu nu știi cum să îl feliciți? Nu îți face griji, am pregătit pentru tine o selecție cu cele mai frumoase urări pentru frate, care îți pot servi ca sursă de inspirație pentru a-ți mărturisi emoțiile pline de sinceritate și puritate.

A avea un frate este mai vital decât a avea un înger“ – Nichita Stănescu. 

Citește și: Mesaje de „La mulți ani!“ pentru mama. 77 de moduri de a-i spune că o iubești

35 de urări inedite

Un frate este o persoană dragă și apropiată nu doar prin sânge, ci și prin spirit. Încă din primele zile ale vieții, el reușește să îți îmbogățească și să îți facă lumea mai interesantă. El îți este un ajutor în vremurile dificile, un umăr pe care să plângi, dar și persoana care se va bucura cu sinceritate deplină de toate realizările tale. Pentru toate acestea și pentru multe altele, exprimă-ți bucuria și recunoștința de a-l avea ca frate. Ai în continuare o listă cu cele mai frumoase mesaje de la mulți ani pentru frate.

Cele mai sincere urări de la mulți ani pentru frate
Cele mai sincere urări de la mulți ani pentru frate

1. Ești cel mai bun frate din lume! Poți mereu conta pe sprijinul meu! Sănătate, fericire, succes și să fii înconjurat de cei mai frumoși oameni! Precum lava vulcanului fierbe, așa și focul iubirii să ardă mereu în sufletul tău, iar fericirea să fie cât un ocean.

2. Dragul meu frate, azi e ziua ta de naștere, veselă și minunată. Astăzi vreau să-ți urez momente mai luminoase pentru suflet, astfel încât prietenii și rudele să te bucure mereu și să-ți prezinte surprize plăcute. Lasă-ți soarta generoasă să nu uite să-ți ofere atât prosperitate, cât și confort. La mulți ani!

3. Frate, onomastică minunată să ai! Bunătatea să-ți fie răsplătită cu împlinirea tuturor dorințelor, perseverența să-ți devină cheia unei cariere de success, iar optimismul să-ți fie un motivator care să te conducă spre bunăstare.

4. Fratele este și prieten, și sprijin, și consilier, și complice! Fratele este frate. Mulțumesc că te am, la mulți ani!

5. Fratele meu, prietenul meu sincer, singurul care îmi spune mereu adevărul, care mă vindecă prin cuvinte de încurajare și nu dispare în momentele dificile. Care consideră interesele mele mai importante ca cele proprii, care nu este invidios, ci mereu deschis și puternic. Ești cel mai minunat frate și te felicit sincer!

6. Să ai succes în cele mai importante începuturi și în cele mai neimportante chestiuni! Să ai așa o fericire în viață, încât să crească și să se multiplice! Îți doresc tot ceea ce îmi doresc mie și chiar mai mult!

7. Întotdeauna le spun tuturor oamenilor ce frate inteligent, artistic și luptător am! Ce bucurie e să știu că am un așa frate ca tine în această lume mare! Tu ești aurul vieții mele! Îți urez să fii fericit încă 100 de ani!

8. Ce ți-aș putea dori de ziua ta de naștere? Desigur, dragoste și bunătate! Odihnă și distracție! Visul cel mai greu de imaginat să devină realitate și că nu simți niciodată tristețea! Azi e o sărbătoare extraordinară, trăiește-o din plin!

9. Mă bucur că am un astfel de frate ca tine! Îți doresc un noroc infinit care să-ți transforme visele în realitate și să te facă cel mai fericit!

10. Îți doresc o viață lungă, iar înainte să te aștepte cel mai fericit viitor! Fie ca cei mai pozitivi oameni să te înconjoare!

11. Frate, tu ești unicul și cel mai bun! Tocmai ai intrat în această lume serioasă și adultă! Deci, să fie fabuloasă pentru tine – magică și deloc înfricoșătoare!

12. Frate! Am vrut să-ți urez sănătate, dar o ai destulă în viață – ești sănătos, puternic și sportiv. Am vrut să-ți urez succes, dar ești deja foarte norocos în afaceri. Prin urmare, îți doresc să-ți găsești sufletul pereche – inteligentă, frumoasă și fermecătoare, care îți va aprecia toate calitățile minunate!

13. Fratele meu drag! Să obții ceea ce-ți doriți – să-ți visezi cu ochii deschiși dorințele, să fii urmărit de fericire pretutindeni, iar succesul să se stabilească definitiv în viața ta.

14. Frate! Lasă să te înconjoare doar prieteni cinstiți și fideli, să nu te confrunți niciodată cu amărăciunea trădării și resentimentelor! Îți doresc sănătate și curaj în depășirea obstacolelor.

15. Viața ne-a împrăștiat prin lume, dar mereu țin minte că tu ești fratele meu și că, indiferent ce s-ar întâmpla, vei fi mereu fratele meu, așa cum eu sunt al tău. Felicitări!

16. Dragul meu frate! Îți amintești ce băiat îndrăzneț erai în copilărie? Acum ești și mai îndrăzneț! Ești serios, dar ai simțul umorului, ești foarte deștept, dar vorbești cu toată lumea în mod egal. Rudele și prietenii tăi sunt întotdeauna gata să te ajute și, desigur, să nu uite de zilele memorabile! La mulți ani!

17. Fratele meu mai mare, prietenul meu credincios, omul respectabil și pur și simplu un băiat bun, de ziua nașterii tale vreau să-ți doresc nu doar ceea ce este de obicei dorit la zile de naștere – sănătate, noroc și dragoste, dar și ceea ce pot fi numite cadouri de lux din partea destinului pentru un bărbat adevarat – o colecție de mașini în garaj, o muncă care să-ți aducă plăcere și un venit considerabil, iar într-o zi s-o întâlnești pe fata visurilor tale, care îți va da inima sa!

18. Fie ca întotdeauna să existe armonie în sufletul tău, scumpul meu frate. Din copilărie am fost împreună cu tine, ai avut grijă de mine, m-ai protejat și nu m-ai lăsat niciodată în necazuri. Am crescut, dar tu ai rămas aceeași autoritate pentru mine. Te respect și te iubesc!

19. Copilăria e în urmă, dar încă ne mai amintim cum ne plimbam desculți pe iarbă, ce înghețate delicioase mâncam și care erau cărțile preferate… De ziua ta, frate, vreau să spun că, oricât ai crește, este foarte important să-ți amintești copilăria și să poți lua din ea nu doar amintirile calde, ci și credința în minuni!

20. Se spune că familia nu ți-o poți alege și că e dată de la Dumnezeu. Eu sunt fericit că am așa un frate ca tine. Vei fi mereu un exemplu pentru mine, tot ce știu și pot face este datorită ție. Felicitări!

21. Frate, ziua ta de naștere e o sărbătoare și pentru mine! Sunt încântat să-ți văd fața fericită, prietenii adevărați alături, părinții iubiți mândri de tine. Când văd toate astea, înțeleg că există o persoană fericită lângă mine și, indiferent de ce ne-a pregătit viața, nimic nu ne poate speria atunci când există un astfel de sprijin. Prin urmare, îți doresc să fii întotdeauna devotat prietenilor buni și să nu uiți de familia ta. Mulțumesc pentru grijă, pentru sfaturi, pentru dragostea ta. Vei fi întotdeauna cea mai importantă persoană pentru întreaga noastră familie: un om bun, simpatic, grijuliu, curajos și adevărat!

22. Ai reușit să rămâi la fel de bun în sufletul tău, fapt pentru care te felicit! Zâmbește mai des și ține minte că dorințele de ziua ta se vor împlini!

23. Fii întotdeauna cu bună dispoziție și nu acorda atenție fleacurilor. Țintește-ți obiectivele și crede în împlinirea dorințelor, iubește-ți familia și prețuiește-ți prietenii! Felicitări!

24. Fiecare sărbătoare este frumoasă, dar ziua ta de naștere este cea mai deosebită! Cât de frumos e să spun cuvântul „frate“. Îți doresc bucurii, victorii, să eviți problemele, să fii iubit și prețuit. Drumul spre tine este mereu tare așteptat!

25. Dragul meu frate, vreau să te felicit și să-ți doresc curaj, putere și perseverență. Ia tot ce poți de la viață și nu uita că viața ne este dată o singură dată! Bucură-te de viața fără griji, dar nu uita și de muncă. Mult noroc și fericire!

26. La mulți ani! Să știi, frate, dacă va veni tristețea-n viața ta, sora ta te va sprijini mereu și îți va veni în ajutor în momentele dificile!

27. Frate! Tu ești un prieten pentru mine, nu doar un frate. Sunt atât de bucuroasă că exiști! Întotdeauna mă ajuți în necazuri și sunt mândră că am un frate atât de bun, pe care nu-l mai găsești nicăieri! Să ai numai culoare verde în viața ta, iar mașina visurilor tale să-ți conducă viața fericită, depășind toate obstacolele și dificultățile, astfel încât drumul să fie urmat de o grădină înflorită. Bunăstare și succes ție!

28. Cu cât îmbătrânești, cu atât începi să pui în valoare viața familiei și viața în general. Cu cât ești mai în vârstă, cu atât vei acorda mai multă atenție tuturor lucrurilor mici și vei încerca să ai timp să faci ceva mai mult decât ai făcut. Te felicit pentru aniversarea ta și vreau să-ți spun, fratele meu, că ai făcut totul bine, îți trăiești viața așa cum trebuie. Îți doresc fericire, dragoste și bunătate pentru mulți ani care urmează!

29. De ziua ta de naștere, fratele meu, vreau să prinzi un peștișor de aur care să-ți îndeplinească trei dorințe: sănătate în loc de bogăție, dragoste incredibilă în loc de lucruri noi și fericire imensă în loc de palate! Viața constă din astfel de daruri!

30. Iubitul meu frate, ești cel mai bun din lume! Îți doresc mult succes, bucurie, încredere în sine, bună dispoziție, cele mai interesante evenimente și sărbători luminoase de ziua ta!

31. Fratele meu cel mare! Tu citești cărți inteligente, vorbești despre lună de parcă ai fost pe ea, coci torturi, plăcinte și biscuiți – ești pur și simplu ireal! Astăzi e ocazia perfectă de a-ți spune cât de tare te iubesc!

32. Dragul meu frate, eu, sora ta, aș dori să fii optimist, vesel și norocos. Să cucerești vârfurile de munte, aerul si apa, să trăiești în mișcare. Nu-ți face griji pentru nimic și totul va fi bine!

33. La mulți ani, dragul meu frate! Îmi doresc din toată inima să nu știi de griji.  Obține ceea ce vrei, iar visele tale să devină realitate! Să ai multă fericire în viață și mult succes!

34. Dragul meu frate! La mulți ani! Îți doresc multă sănătate, succes în toate faptele și angajamentele tale! Și, de asemenea, îți doresc bogății nespuse, dar ține minte că cea mai mare comoară din viața umană este dragostea și respectul rudelor și prietenilor!

35. Astăzi, într-o sărbătoare atât de minunată – ziua ta – vreau să-ți doresc ca visul cel mai imposibil să devină realitate și să nu simți niciodată tristețe și dor! Iubite frate, îți doresc fericire și dragoste mare, curată!

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...