Horoscop chinezesc 2021. Ce anunță anul Boului de metal pentru fiecare zodie în parte

Ana Anitoiu 29.10.2020, 14:11
Horoscop chinezesc 2021. Ce anunță anul Boului de metal pentru fiecare zodie în parte

Horoscopul chinezesc pentru 2021 – anul Boului de metal, aduce vești excelente, pentru unele zodii, dar și unele mai puțin bune, pentru alți nativi, care ar trebui să se pregătească moral pentru tot felul de provocări.

Ce anunță horoscopul chinezesc 2021 pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Pentru cei în zodia Șobolan, în horoscopul chinezesc, nici anul 2021 nu va fi cu lapte și miere. Totuși, acest an – anul Boului de metal, nu se va ridica la nivelul anului 2020, în materie de probleme, complicații și tot felul de neplăceri. Acești nativi vor fi nevoiți să depună mai mult efort, iar schimbările pentru ei vor fi, în general, în bine.

Bou

Anul 2021 va fi al celor aflați în zodia Bou! În timp ce toate celelalte zodii vor fi nevoite să facă eforturi, acești nativi se vor bucura de recompensele muncii din 2020. Totul va merge ca pe roate. Ba chiar va fi un an în care unii dintre acești nativi s-ar putea căsători ori ar putea deveni părinți.

Tigrul

Pentru cei din zodia Tigru, acomodarea va fi absolut necesară în 2021, pentru ca acest an să nu li se pară copleșitor. Vor interveni schimbări, iar unele persoane – din familie sau din viața profesională – vor aștepta multe lucruri de la acești nativi.

Horoscop chinezesc 2021. Ce anunta anul Boului de metal pentru fiecare zodie
Ilustratie a zodiilor din horoscopul chinezesc

Iepure

Nici Iepurele nu va fi foarte relaxat în anul 2021. Mulți oameni îi vor cere multe lucruri. Presiunea va fi destul de mare pe umerii acestor nativi. Răbdarea și dozarea energiei vor reprezenta cheia pentru ei.

Dragon

În ciuda haosului pe care l-a adus anul 2020, cei din zodia Dragon au dus-o destul de bine. Și în anul 2021 vor progresa, dar într-un ritm mai lent decât și-ar dori ei, și cu destul de multă muncă.

Șarpe

Șarpele va fi un norocos în anul 2021! Deși va munci destul de mult, roadele vor fi pe măsura eforturilor lor. Sau chiar neașteptat de mari. Ideile le vor veni acestor nativi necontenit și încet, dar sigur, vor reuși să își facă viața mai frumoasă, cu entuziasm și satisfacție.

Cal

Cei din zodia Cal se scutură de o parte din ghinionul pe care l-au avut în anul 2020, ce a fost unul dificil pentru toată lumea. În 2021, acești nativi încep să preia controlul în relațiile pe care le au, în plan personal și profesional. Astfel, vor începe să schimbe lucrurile în favoarea lor.

Oaia

Vești proaste pentru cei în zodia Oaie! Anul 2021 nu va fi mai simpatic decât 2020. Vor veni multe provocări de tot felul. Acestor nativi le este recomandat să fie prudenți în toate privințele.

Maimuță

Maimuța s-a săturat de ce a avut să îi ofere anul 2020. Nu mai are răbdare pentru un an similar. Isteți, acești nativi vor începe să fie niște maeștri ai speculației. Vor căuta cu maximă seriozitate relaxarea și distracția și mai puțin munca. Indiferent de obstacole, nativii acestei zodii vor ști cum să își facă zilele frumoase.

Cocoș

Cei în zodia Cocoș își vor reveni, în anul 2021, după greutățile pe care le-a trăit în 2020. Pentru ei, noul an va veni cu mult noroc și cu succes în ceea ce își propun să facă.

Câine

Câinele ar putea suferi unele dezamăgiri în anul 2021. Vor avea multe idei și vor dori să încerce numeroase lucruri noi, dar deznodământul nu va fi întotdeauna pe placul lor.

Porc

Dacă vor fi precauți și vor judeca totul la rece, nativii zodiei Porc vor avea noroc, în anul 2021. Se anunță noi șanse în plan profesional ce le-ar putea îmbunătăți mult situația financiară.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...