Horoscop – astrologie, Venus în Balanță 28 Octombrie – 21 Noiembrie. “Arta de a trăi întotdeauna frumos!”

Astrolog D. Mădă 29.10.2020, 09:48
Horoscop – astrologie, Venus în Balanță 28 Octombrie – 21 Noiembrie. “Arta de a trăi întotdeauna frumos!”
Începând de azi, Afrodita noastră (planeta Venus) ne invită la vals, un vals al iubirii, în care armonia, pacea și echilibrul dau tonul în orice relație.

Horoscop – astrologie, Venus în Balanță 28 Octombrie – 21 Noiembrie

Planeta Venus călătorește prin energia Balanței, un semn de aer, care ne reamintește până pe 21.11.2020 că “Love is in the Air!” Venus în Balanță se află în domiciliu, fapt ce o face specială prin prisma calităților înalte pe care le deține.
Balanța este un semn justițiar, care nu iubește cearta sau nedreptatea. Și cum acestă toamnă vizează sectorul relațiilor, modul cum comunicăm și interacționăm cu ceilalți, urmatoarea perioadă ne reamintește cât de mult contează vorba dulce și eleganța în gesturi. Să transformăm întotdeauna cuvântul “ceartă” în “ce artă~ “arta de a trăi întotdeauna frumos”!
Prin energia acestui semn Venus știe cel mai bine cum să găsească calea de mijloc, oferindu-ne răbdare și tact, pentru a ne manifesta întregul potențial în cadrul relațiilor.
Atunci când vine vorba de iubire, este important să oferim pe cât primim, în așa fel încât să existe echilibru (Balanța) și armonie în cadrul relațiilor.
Horoscop - astrologie, Venus in Balanta 28 Octombrie - 21 Noiembrie
Horoscop – astrologie, Venus in Balanta
Arta negocierii este un alt dar oferit de acest tranzit. Folosit în scoplul cel mai înalt poate aduce pace și unitate în orice parteneriate. De aceia putem regăsi mulți avocați, mediatori care sunt înzestrați cu Venus în Balanță în tema lor natală.
Balanța ca și arhetip dorește să împartă totul cu celălalt, de aceea este important ca în cadrul relațiilor să ne fie acceptate darurile. Respingerea lipsită de tact îi poate limita calitățile. Chiar dacă pare că poate suporta multe, cel mai important este să dai dovadă de sinceritate.
Pentru aceia dintre voi care sunteți într-o relație acum este momentul să vă manifestați (Marte Rx) și mărturisiți (Mercur Rx)cu adevărat dragostea, indiferent de cât timp sunteți împreună.
Pe parcursul acestui tranzit suntem încurajați să lucrăm la proiecte creative (Balanța) și artistice, mai ales aceia dintre dumneavoastră care sunteți implicați de exemplu în domenii precum muzică sau design. De asemenea este important să dezvoltăm lucrul în echipă și/sau colaborările, fiind știut faptul că pentru Venus în Balanță este esențial să fie înconjurată de oameni/parteneriate.
Scurta călătorie a lui Mercur în Balanță Rx readuce în prim plan câteva teme care au legătura cu ultima săptămana din luna Septembrie. Posibil să sesizăm câteva tipare repetitive în cadrul relațiilor personale. Cum Venus se află în Balanță, ne putem folosi de calitățile sale pentru a depăși anumite conflicte sau dizarmonii, dând dovadă de calm și diplomație.
Horoscop - astrologie, Venus in Balanta 28 Octombrie - 21 Noiembrie
Venus in Balanta 28 Octombrie – 21 Noiembrie
O abordare corectă este aceia de unu la unu, privind și tratând temele readuse în discuție obiectiv și asertiv.
Chiar dacă există riscul de a nu ne hotărî asupra deciziei finale, important este să ramânem obiectivi.
Odată cu ieșirea din mers retrograd a lui Mercur (03.11.2020) vom avea o mai mare claritate pentru a lua o deciziei asupra modului în care vrem să comunicăm și relaționăm de acum încolo.
Partea de umbra cu Venus în Balanța este aceea de a ne compromite de dragul relațiilor, iar pentru a lucra conștient cu această energie e bine să ne răspundem cu maximă sinceritate următoarelor întrebări:
“În ce mod se împlinește nevoia mea de armonie?
Cât de mult imi sunt necesare armonia, respectiv confruntările în viață, sau în parteneriat?”
“Care sunt așteptările mele (sau temerile) în privința relațiilor de dragoste și în comportarea față de ceilalți în general? Mă simt oare neînțeles și lăsat la o parte, sau mi-e teamă de a fi părăsit și trădat?”
“Care este relația mea cu frumusețea și estetica? Cât de importante le consider?”
Odată integrată partea de umbră avem șansa să conștientizam faptul că a ne compromite de dragul unei relații, unde principiile și standardele nu ne sunt respectate, nu ne poate aduce nimic sănătos.
Cum Venus ne vorbeste și despre valori, întrebarea fundamentala la nivel social este “Mai avem suficientă încredere în valorile noastre încât să le apărăm cu orice preț?”
În loc de concluzie vă invit să meditați asupra renumitei sintagme “Liberte, egalite, fraternite”.
Urmăriți Impact.ro și pe