Horoscop – astrologie și tarot, joi, 20 august. Vibrația zilei: găsește-ți rolul în schimbarea colectivă

Astrolog D. Mădă 19.08.2020, 23:38
Horoscop – astrologie și tarot, joi, 20 august. Vibrația zilei: găsește-ți rolul în schimbarea colectivă

Fiecare zi a săptămânii poartă o vibrație astrală. Prin urmare ziua de joi este guvernată de planeta Jupiter, considerată și Marele Benefic. În această zi sunt susținute activitățile care au legătură cu latura profesională, precum și lărgirea orizontului personal.

Horoscop – astrologie, joi, 20 august

Energiile, precum optimismul, generozitatea, atitudinea pozitivă te vor susține  să progresezi în direcția dorită. Dar ce înseamnă, de fapt, planeta Jupiter în Astrologie?

Jupiter este o planeta socială, iar în astrologie reprezintă credința, optimismul, speranța, moralitatea și legea. La pol opus, Jupiter poate fi asociat cu iresponsabilitatea manifestată sub o formă de optimism dus la extrem și suprasolicitare. În astrograma natală, indică modul în care nativul își exprimă credința, propriile adevăruri, generozitatea și toleranța, dar și ce activitate îi stimulează încrederea în sine și înțelepciunea.

Jupiter retrograd în Capricorn formează un aspect benefic împreună cu Neptun retrograd în Pești. Este un moment care ne inspiră să ne aliniem cu Adevărul nostru Divin și să medităm la rolul nostru în transformarea colectivă. “Cu toții avem un rol important de jucat atunci cand vine vorba de evoluția omenirii.”

Tarot

Energia sfârșitului de saptamană este dominată de Asul de bâte. Ce înseamnă acest lucru? Din nou vorbim despre oportunități, proiecte noi, idei de pus în aplicare. Într-o sumarizare a săptămânii – aceasta este ideea de bază – de începuturi, curaj, proiecte, idei noi. Cartea este susținută și de energia numărului 1, un număr al începuturilor, al energiei de a face și de a duce lucruri la bun sfârșit.

Cartea de Tarot - Asul de Bâte
Cartea de Tarot – Asul de Bâte (Sursa foto: Pars Fortunae)

În simbolistică, elementele constitutive ale cărții sunt:

  • castelul – semn al oportunităților și împlinirii prin acțiune (atenție… prin acțiune)
  • munții – ne aduc întotdeauna aminte pe de-o parte că mai importantă este călătoria decât destinația, iar pe de altă parte faptul ca să ajungi în vârf (obiectivul) este nevoie de efort
  • bâta- acțiune, idei, inovația și de ce nu – spirit antreprenorial.

Continuând seria exercițiilor anterioare: scrieți pe o hârtie proiectul pe care îl aveți în minte și câte o acțiune săptămânală pe care o întreprindeți pentru a-l realiza. Construiți un calendar personal în care să completați cu perseverență… în câteva luni, va fi o surpriză plăcută!

Pars Fortunae

Urmăriți Impact.ro și pe