Horoscop – astrologie și tarot, azi, miercuri, 19 august. Luna Nouă în Leu, vibrația zilei și semnificații

Astrolog D. Mădă 18.08.2020, 23:37
Horoscop – astrologie și tarot, azi, miercuri, 19 august. Luna Nouă în Leu, vibrația zilei și semnificații

Cerul ne binecuvântează cu un nou eveniment astral: Lună Nouă în Leu. Efectul de Lună Nouă ne vorbește despre noi începuturi, despre a seta intenții noi, având ca frază astrologică tradițională “eu creez”, iar ca temă arhetipală, “creativitatea exprimării de sine”

Horoscop, 19 august: vibrația zilei – Lună Nouă în Leu

Momentul acesta de Lună Nouă este o invitație de a ne răspunde în primul rând nouă înșine “Care sunt darurile/talentele personale și cum pot să le dau viata?”

  • Lună Nouă în Leu, date tehnice: ~ 19.08.2020 gradul 26 35’, (la 05:42 ~ ora României)

Este un context favorabil pentru a ne onora propria călătorie către o nouă destinație în care creativitatea, talentele și propria strălucire să prindă viață, mai ales dacă am uitat să ne luăm în considerare propria unicitate, propriile nevoi și dorințe. Posibil, mulți dintre voi să simțiți acum nevoia de a începe o nouă călătorie, fie că vorbim despre o nouă relație, un proiect nou sau chiar de a urma un curs, de inițiere sau perfecționare.

Luna Nouă împreună cu Mercur, Marte, și Axa Destinului formează un aspect favorabil oferindu-ne acea energie plină de motivație, inspirație și pasiune, spre a acționa în direcția dorită.

Mercur în Leu ne spune ”îndrăznește și fă-te auzit, arată-ți strălucirea!” Marte în Berbec este dornic de acțiune, plin de inițiativă și curaj, de a cuceri noi teritorii, iar Axa de Destin cu Nodul Nord în Gemeni încurajează aprofundarea și curiozitatea/deschiderea către noi orizonturi/perspective.

Ce înseamnă Luna Nouă, care este vibrația pe care ar trebui să o resimțim

Provocarea acestui eveniment astral vine din partea Campionului la categoria grea din 2020, Saturn care se află în mers retrograd în Capricorn. Dacă anumite probleme personale sunt cele care blochează evoluția, acum este un moment oportun de a privi în interiorul nostru cu mai multă maturitate, pentru o trecere în revistă a lor și ulterior de reevaluat și regrupat. Încurajarea se mulează pe a face următorul pa,s spre a deveni compleți prin renunțarea la reguli, limitări, programe învechite care ne blochează manifestarea propriului EU, prin curaj și voință proprie.

Mesajul Universului este să faci ceea ce îți dorești, să îți dai voie să strălucești la adevarata ta valoare. Conștientizând ceea ce te împiedică în a FI liber tu cu tine, eliberezi drumul către un nou început. Intențiile pe care le setăm acum au posibilitatea să se materializeze pe parcursul a 6 luni, specifice evenimentului de Lună Plină în Leu.

Tarot

Cartea zilei de Miercuri este 9 de Cupe. Ne tragem sufletul pentru a începe un proiect nou. 9 în numerologie reprezintă sfârșitul unei perioade, al unui proiect, al unei stări, al unui ciclu și pregătire pentru 1 care dă startul într-o nouă aventură. Energia cărții 9 de cupe ne transpune în situația de a ne număra binecuvântările și a exprima recunoștința pentru experiențele dobândite. Ca exercițiu pentru următoarea perioada de 30 de zile, propun începerea fiecărei zile cu o listă de 3 lucruri pentru care suntem recunoscători.

Un nou proiect ar trebui să ne canalizeze acum toate energiile
Un nou proiect ar trebui să ne canalizeze acum toate energiile

Realizarea cu consistență a acestui exercițiu modifică traseul neuronal în sensul că devine o obișnuință gandul de recunoștință și acest lucru implică o stare emoțională mult mai bună, un sistem imunitar mai bun.

Pars Fortunae

Urmăriți Impact.ro și pe