Gigi Becali, mutare de ultimă oră după ce s-a accidentat Iulian Cristea. Cine este mijlocașul de la CS Mioveni adus să joace fundaș central la FCSB

Sorin Barbu 06.06.2022, 14:19
Gigi Becali, mutare de ultimă oră după ce s-a accidentat Iulian Cristea. Cine este mijlocașul de la CS Mioveni adus să joace fundaș central la FCSB

Gigi Becali are nevoie urgentă de fundași centrali, după accidentarea lui Iulian Cristea, dar nu vrea să dea bani pentru transferuri. Patronul FCSB a anunțat o mutare surpriză! Aduce un mijlocaș de la Mioveni, ca să joace fundaș central în trupa lui Toni Petrea.

Gigi Becali, mutare disperată pe piața transferurilor

FCSB are o situație disperată în apărare cu cinci săptămâni înainte de startul sezonului. Iulian Cristea s-a accidentat la echipa națională, în meciul cu Muntenegru, și va lipsi de pe gazon aproape șase luni.

„Roș-albaștrii” aveau deja o urgență în sistemul defensiv, după ce în această vară au renunțat la brazilianul Paulo Vinicius, căruia nu i s-a mai propus un nou contract, dar și la Andrei Miron pe care patronul l-a lăsat să plece gratis, după gafa din partida cu FC Voluntari.

Gigi Becali a început să caute fundași centrali, dar a refuzat să dea 800.000 de euro pe fundașul Jocelyn Dawa de la FC Botoșani pentru că planul lui este să aducă doar jucători liberi de contract, în condițiile în care încasările nu sunt grozave după ce FCSB a ajuns la al șaptelea an în care nu a reușit să câștige titlul. Finanțatorul formației a anunțat deja o mutare surpriză.

„Eu mă interesez de fundași, dar aduc doar gratis. Știți politica mea. Nu vreau să intru în faliment. Aduc jucători doar gratis. Dacă nu găsesc nimic gratis, o să joace Haruț și Ovidiu Popescu. Și o să vină Lixandru.

A zis Flavius Stoican acum ceva timp că e un fundaș foarte bun și am zis să-l vedem. Am întrebat unde e și am zis să-l vină, ca să-l vedem”, a spus Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Fotbalistul Mihai Lixandru are 21 de ani, iar sezonul trecut a jucat 12 partide în linia de mijloc a formației CS Mioveni. Gigi Becali îl aduce pentru postul de fundaș central. Mihai Stoica a spus într-o emisiune de televiziune că în acest moment în Liga 1 nu există niciun fundaș pe care să-l poată propune pentru un transfer la vice-campioana României.

Urmăriți Impact.ro și pe