Vești proaste pentru Gigi Becali. Cât timp nu va juca Iulian Cristea, fundașul care s-a accidentat grav în meciul Muntenegru – România

Sorin Barbu 05.06.2022, 12:01
Vești proaste pentru Gigi Becali. Cât timp nu va juca Iulian Cristea, fundașul care s-a accidentat grav în meciul Muntenegru – România

Gigi Becali a anunțat că nu mai vrea să dea bani pentru transferuri de jucători, dar sunt șanse mari să fie nevoit să facă investiții serioase, mai ales în defensivă unde FCSB are mari probleme. Paulo Vinicius și Andrei Miron au plecat de la echipă, iar Iulian Cristea s-a accidentat grav în meciul naționalei din Muntenegru. Medicii i-au spus, după un control preliminar, că ar putea să mai intre pe teren la finalul anului.

Iulian Cristea, accidentat grav în meciul Muntenegru – România. Cât va lipsi de pe gazon fundașul FCSB

România s-a făcut de râs în Muntenegru și a pierdut cu 2-0 primul duel din Liga Națiunilor. Căpitanul Vlad Chiricheș a jucat catastrofal și a greșit la ambele goluri ale partidei. Dincolo de amărăciunea acestei înfrângeri, selecționerul are și alte bătăi de cap. Iulian Cristea, unul dintre jucătorii săi favoriți, s-a accidentat foarte serios.

„Am înțeles că e grav. Vedem mâine, există riscul să fie o accidentare de durată. Din păcate, l-am pierdut la început de joc”, a declarat Edi Iordănescu, la conferința de presă de la finalul partidei.

Iulian Cristea a prins un tricou de titular în partida de la Podgorica și a fost distribuit în rolul de mijlocaș central, deși la echipa de club joacă fundaș. S-a accidentat încă din minutul doi, dar a încercat să forțeze și a rămas pe teren. Nu a mai rezistat decât zece minute și a fost înlocuit cu Alexandru Crețu. Medicii spun că ar putea fi vorba de o ruptură de ligament încrucișat anterior, o accidentare care îi poate aduce o absență de aproape șase luni, scriu jurnaliștii de la fanatik.ro.

Accidentarea lui Iulian Cristea îi va provoca o gaură serioasă în buget lui Gigi Becali. FCSB a renunțat la Paulo Vinicius și Andrei Miron, iar patronul recunoștea, deloc încântat, că trebuie să aducă un fundaș central. Acum trebuie să găsească doi fundași, un plan destul de greu de realizat în condițiile în care finanțatorul formației vrea doar jucători liberi de contract.

Unul dintre fotbaliștii pe care îi place foarte tare este Joyskim Dawa de la FC Botoșani. Patronul moldovenilor a anunțat că apărătorul este de vânzare pentru suma de 800.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe