Ghiță Ciobanu, lovitură de grație pentru Vodafone! Cum arată noul clip de promovare, după ce a trecut la concurență. Video

Diana Radu 10.02.2020, 16:10
Ghiță Ciobanu, lovitură de grație pentru Vodafone! Cum arată noul clip de promovare, după ce a trecut la concurență. Video

Ghiță Ciobanu, care a devenit celebru datorită campaniilor Vodafone în care a fost implicat, s-a portat la Telekom. Surpriza a fost una de proporții pentru fanii rețelelor de telefonie, care nu se așteptau la o asemenea schimbare. Iată cum arată noul clip de primăvară al comaniei Telekom, al cărui actor principal este Ghiță Ciobanu.

Ghiță Ciobanu, noua imagine Telekom. De s-a portat de la Vodafone?

Potrivit unui oficial al companiei Telekom, Ghiță Ciobanu s-a portat de bunăvoie la această rețea de telefonie. Ulterior, acesta a ofertat pentru a deveni noua vedetă a campaniilor Telekom, iar el a acceptat oferta cu mare bucurie. Cu această surpriză, oficialii Telekom își propun să le facă viața grea competitorilor lor în 2020. Astfel, Ghiță Ciobanu este noul actor principal al operatorului în campania de primăvară.

”Am aflat că s-a portat la noi. Veştile bune circulă repede şi l-am abordat să facem o campanie împreună. Le vom face viaţa grea competitorilor noştri în 2020”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidențial al companiei.

Campania de primăvară a companiei de telefonie, Telekom vine cu oferte destinate special celor care se portează dintr-o altă rețea la ei. Mai exact, Telekom oferă pentru aceștia beneficii nelimitate cu reducere de 50% în primele 12 luni. Iar actorul principal din clip este nimeni altul decât Ghiță Ciobanul, care s-a portat de la Vodafone la Telekom.

În plus, clienții care se vor porta la Telekom vor mai putea opta și pentru achiziționarea unui telefon mobil în rate, fără dobândă și fără avans. Unul dintre smartphone-urile disponibile în oferta Telekom este Huawei Y6s. Smartphon-ul poate fi achiziționat împreună cu abonamentul Mobil 6, care include 7 euro pe lună, adică un total de 33 de lei, plus 3 euro pe lună pentru serviciile de telefonie mobilă și 4 euro/ lună rata pentru telefonul achiziționat.

”Mobil Nelimitat este conceptul care a înregistrat cea mai bună performanţă în segmentul de mobil la finalul anului 2019. Pentru noi este clar că acest concept îi mulţumeşte pe clienții noștri și din acest motiv am pregătit o nouă ofertă cu beneficii nelimitate și o reducere semnificativă a costului abonamentului: 50%, în primele 12 luni de la portarea în rețeaua Telekom Romania. Este o ofertă cu avantaje și un preț care cu siguranță îi vor mulţumi pe cei care se vor porta în rețeaua noastră și îi vor ajuta să uite de grijile și frustrările legate de serviciile de telecomunicații”, a spus Andreas Elsner.

Urmăriți Impact.ro și pe