Gestul făcut de Antena 1 pentru a o păstra pe Mirela Vaida. Prezentatoarea e în culmea fericirii

Andra Daoud 04.01.2022, 16:03

După câteva săptămâni bune de când s-a aflat că emisiunea „Acces Direct” va fi scoasă din grila Antenei 1, șefii postului au anunțat, în sfârșit, ce decizie au luat în această privință. Emisiunea moderată de Mirela Vaida a adus audiențe mari, dar a încasat și amenzi numeroase din partea CNA de-a lungul timpului, așa că șefii postului au decis să facă o schimbare.

Gestul făcut de Antena 1 pentru a o păstra pe Mirela Vaida

Fanii emisiunii „Acces Direct” află, în sfârșit, ce se va întâmpla cu emisiunea zilnică. După ce s-a zvonit că va dispărea din grila Antenei 1 și va ajunge pe Antena Stars, la fel ca show-ul lui Dan Capatos, „Xtra Night Show”, postul a comunicat decizia oficială.

Vestea că „Acces Direct” nu se va mai regăsi în grila Antenei 1 în 2022 a picat ca un trăsnet asupra echipei de producție și asupra prezentatoarei, atunci când s-a aflat. Mirela Vaida nu a dat prea multe declarații la momentul respectiv, însă o parte din echipa de producție i-a ținut partea și a făcut presiuni pentru ca emisiunea să rămână în continuare pe Antena 1.

Anul 2022 a venit cu o veste bună pentru Mirela Vaida și colegii ei. Șefii de la Antena 1 au găsit o cale de mijloc, iar emisiunea va fi difuzată o oră pe Antena 1, după care se va muta pe Antena Stars.

Gestul făcut de Antena 1 pentru a o păstra pe Mirela Vaida. Prezentatoarea e în culmea fericirii
Gestul făcut de Antena 1 pentru a o păstra pe Mirela Vaida. Prezentatoarea e în culmea fericirii

„Acces Direct”, jumătate pe Antena 1, jumătate pe Antena Stars

În prezent, emisiunea este în vacanță, urmând să revină pe post pe 10 ianuarie. „Acces Direct” va începe la ora 16:00 pe Antena 1, până la 17:00, când intră Observatorul. Apoi, emisia se mută pe Antena Stars, iar cei care vor să o urmărească în continuare vor trebui să schimbe programul.

Mirela Vaida se bucură de ultimele zile de relaxare înainte a intra „în pâine”. Vedeta și familia ei de relaxează pe malul oceanului, în Portugalia. Prezentatoarea a făcut și câteva declarații cu privire la noul format al emisiunii și a transmis că:

Revenim în forță cu noul sezon Acces Direct, din 10 ianuarie, de la ora 16:00. Emisiunea va avea o durată mai mare, vom avea mai multe subiecte dinamice și mai mulți invitați. De asemenea, vom avea mai mulți reporteri pe teren care vor transmite live evenimentele, de la fața locului.

Ne vedem de la ora 16:00, pe Antena 1, pentru ca de la ora 17:00 să vă dăm întâlnire pe Antena Stars. Nu pot decât să mă bucur că mă voi adresa unui public mai larg, care mă poate descoperi și altfel. Vă dau această declarație de pe malul oceanului, unde sunt 25 de grade.

De mâine sunt pregătită să mă întorc în redacție alături de colegii mei pentru a pregăti cele mai importante subiecte de divertisment, mondene, sociale, lifestyle și sănătate. Rămâneți alături de Acces Direct așa cum ați făcut atâția ani și suntem convinși că nu vom dezamăgi. Vă aștept din 10 ianuarie, ora 16, la Antena 1, iar de la ora 17, la Antena Stars!

Urmăriți Impact.ro și pe