Ce va difuza Antena 1 în locul emisiunii Acces Direct. E lovitură mare pentru Mirela Vaida, i-au găsit deja înlocuitori

Beatrice Dumitru 25.11.2021, 13:05
Ce va difuza Antena 1 în locul emisiunii Acces Direct. E lovitură mare pentru Mirela Vaida, i-au găsit deja înlocuitori

Emisiunea prezentată de Mirela Vaida, ”Acces direct”, va fi scoasă de grila de programe a postului Antena 1. Șefii trustului au un plan bine pus la punct și au decis ce se va difuza în locul show-ului care a înregistrat, de-a lungul timpul, audinețe foarte mari.

Ce se va difuza în locul emisiunii „Acces Direct”

Emisiunea „Acces Direct” se va difuza pe un al post al trustului Intact. Show-ul prezentat de Mirela Vaida este tramnsmis de Antena 1 de 13 ani. Acum, șefii au decis ca emisiunea să fie mutată. Din ianuarie 2022, formatul va putea fi urmărit pe Antena Star, iar durata emisunii s-ar mări cu o oră.

 Ce va difuză Antena 1 în locul emisiunii Acces Direct. E lovitură mare pentru Mirela Vaida, i-au găsit deja înlocuitori
Emisiunea „Acces Direct” va fi mutată pe Antena Stars.

Șefii s-au mișcat repede și au găsit cu ce să înlocuiescă emisunea „Acces Direct”. În locul shwo-ului moderat de Mirela Vaida, telespectatorii vor putea urmări două ore de Observator. Știrile vor fi prezentate de Laura Nureldin si Marius Pancu.

De ce nu se va mai difuza „Acces Direct” pe Antena 1

Se pare că șefii trustului au decis să mute ”Acces Direct” pe Antena Stars din cauza snacțiunilor primite din partea CNA. Postul de televiziune a fost amendat cu suma de 150.000 de lei, cea mai mare din ultimii trei ani, pentru ediţiile emisiunii din 22 decembrie 2020, 8 ianuarie 2021 şi 17 mai 2021.

Noi nu putem vorbi despre o relaţie de cauzalitate între ceea ce se s-a întâmplat în emisiuni, putem vorbi de complicitate şi instigare la crimă. E ca şi cum noi asistăm la spânzurătoare. Ce se întâmplă în emisiune este valorificarea unor stereotipuri care duc la moarte.

Tot formatul emisiunii este să exploateze tot ce este din senzaţional. Ameninţarea cu moartea e faptă penală, se petrece în studio. Modelul acestei emisiuni poate fi urmat de mai mulţi oameni din ţară”, a declarat Mircea Tom, membru CNA, potrivit pagina de media.ro.

„Acces Direct” nu este singura emisune mutată de la Antena 1 pe Antena Stars. La începutul acestui an, show-ul lui Dan Capatos, „Xtra Night Show”, a avut aceeași soartă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...