Gest superb făcut de David Măruță. Andra și Cătălin se mândresc cu el

Mirabela Vasile 05.10.2020, 13:29
Gest superb făcut de David Măruță. Andra și Cătălin se mândresc cu el

Gest superb făcut de David Măruță. Micuțul este pus pe treabă și a făcut un lucru care a impresionat pe toată lumea. Băiatul lui Andra și Cătălin Măruță s-a decis să își doneze jucăriile unor copii fără posibilități. Acesta este fericit că poate aduce zâmbetele pe fața celor care va primi jucăriile. Tatăl său este așa de mândru încât a filmat totul și a împărtășit cu fanii de pe Instagram.

Ce gest superb a făcut de fapt David Măruță. Părinții săi sunt tare mândrii de el

David este un copil cuminte cu o inimă foarte mare. Acesta a hotărât să își facă ordine între jucăriile pe care le are, iar o mare parte le-a aranjat în cutii. Totul a fost sortat și pus într-o mașină mare pentru a ajunge la copilașii fără posibilități. Cătălin Măruță chiar l-a filmat pe cel mic în timp ce punea la punct ultimele cutii.

”Facem treabă. Fac bine. Muncim pentru niște copii care n-au bani de plușuri. Mă dor mâinile. Să facem treaba”, a zis micuțul.

Cătălin Măruță a adăugat că pe lângă hainele pentru băieți și fetițe, pentru sezonul de iarnă.

”Avem foarte multe plușuri și mai bine le ducem copiilor care nu au. Avem jucării plastic, jucării pluș. Avem și haine groase, haine băieți și fete. Geci și pantaloni. Haine băieți. Hai să le ducem”, a adăugat Cătălin Măruță.

Ce a facut David Maruta pentru copiii fara posibilitati
Ce a facut David Maruta pentru copiii fara posibilitati

Copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță au semnat primul lor contract. Cum au fost surprinși cei doi

Eva și David Măruță au filmat în urmă cu scurt timp o reclamă pentru un hypermarket cunoscut. Cei mici au fost sub îndrumarea chiar a unui regizor din Islanda. Cei doi copii împreună cu Andra au filmat un spot publicitar. Acesta face parte din campania filmului muzical “Trolii Descoperă lumea”. Cei trei sunt ambasadorii acestui proiect unic în România.

„Când eşti copil, crezi că totul e posibil! Iar noi îi încurajăm pe Eva şi David să viseze: vrem să creadă că pot deveni orice îşi doresc! Şi părinţii noştri au crezut în noi! Sper ca şi Eva şi David să aibă aripi la fel de puternice, să ajungă oriunde cu ele! Noi o să fim mereu aici să le spunem că totul este posibil!”, a spus Cătălin Măruță pentru Click.

Cel puțin 250 de oameni au lucrat la acest proiect. Eva şi David au fost legaţi de corzi, când au filmat atârnaţi, ca şi când ar zbura. Amândoi au avut cabine la dispoziţie.

Urmăriți Impact.ro și pe