Ce face Măruță de fiecare dată când ajunge acasă. Gestul admirabil al prezentatorului PRO TV față de Andra, David și Eva

Redacția IMPACT 05.05.2020, 15:34
Ce face Măruță de fiecare dată când ajunge acasă. Gestul admirabil al prezentatorului PRO TV față de Andra, David și Eva

Cătălin Măruță a dezvăluit cum își protejează familia. Chiar și-n plină pandemie cu noul virus, prezentatorul PRO TV a continuat să meargă în platoul emisiunii sale. De aceea, atunci când ajunge acasă, la Andra și cei doi copii ai lor, acesta face câteva gesturi admirabile.

Ce face Măruță de fiecare dată când ajunge acasă

Cătălin Măruță și Andra formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz-ul românesc. Pentru a-i ști în siguranță pe cei dragi, prezentatorul cu o vechime considerabilă în PRO TV apelează la anumite măsuri de protecție. De aceea, când ajunge acasă înapoi la artistă și la cei doi copii ai lor, David și Eva, cunoscutul bărbat de televiziune apelează la măsuri suplimentare.

Totodată, este cunoscut și că Andra a luat o pauză din activitatea artistică, odată cu izbucnirea primelor cazuri cu noul virus. Artista a fost nevoită să își amâne chiar un concert foarte mare, de la început de aprilie și a rămas acasă de săptămâni bune. Însă, pentru că părăsește spațiul în care se știe în siguranță, și anume confortul propriei locuințe, Cătălin Măruță pune în practică o igienă cu mult mai atentă față de până acum.

Ce face Măruță de fiecare dată când ajunge acasă. Gestul admirabil al prezentatorului PRO TV față de Andra, David și Eva
Cătălin Măruță are o grijă deosebită de familia lui, de la izbucnirea pandemiei, pe teritoriul României

Gestul prezentatorului PRO TV e admirabil față de Andra, David și Eva

Prezentatorul nu omite vreodată să se spele pe mâini, la întoarcerea acasă, de la studioul de televiziune. Și, chiar dacă este nevoit să se deplaseze până la locul de muncă, acesta mai are contact doar cu o singură persoană, fiind vorba despre un sunetist, care îl ajută la montarea lavalierei cu microfon. Chiar și în aceste condiții, vedeta PRO TV își dezinfectează echipamentul folosit în cadrul transmisiunilor din emisiunea sa. Cătălin Măruță a recunoscut toate acestea în cadrul celui mai nou interviu acordat.

„În primul rând, dezinfectez atent toate suprafețele pe care le atingem frecvent în casă, de la întrerupătoare și clanțe până la telecomenzi, scaune și mese. Folosesc mască de protecție și gel dezinfectant când nu sunt acasă și, deci, nu mă pot spăla pe mâini. Merg rar la cumpărături, în magazine, încerc să fac aprovizionarea o singură dată pe săptămână. Altfel, comandăm. Nu merg cu transportul în comun, folosesc mașina personală sau, pe distanțe mici, merg pe jos. La muncă nu mă apropii decât de câțiva colegi, cum ar fi sunetistul, care îmi montează lavaliera, deci nu avem de ales. Nu am invitați în platou, fac foarte multe interviuri pe skype, adică online. Când mă întorc acasă, mă spăl atent pe mâini și îmi schimb hainele înainte să îi pup pe Andra, David și Eva.”, a declarat Cătălin Măruță, pentru revista Viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe