Gabriela Firea, sărbătorită de soț pe Facebook. Ce a făcut public acesta

Ce mesaj a primit Gabriela Firea de la soțul său pe Facebook cu ocazia zilei sale de nume?

Printre cei care își sărbătoresc astăzi ziua de nume se află și Gabriela Firea, primarul general al Capitalei. Cu această ocazie, soțul acesteia, Florentin Pandele i-a urat la mulți ani printr-o postare pe Facebook. Iată ce i-a urat Pandele lui Firea de Sfinții Arhangheli Mihail si Gavril.

Gabriela Firea a primit un mesaj emoționat cu ocazia zilei sale de nume de la soțul său pe Facebook

Florentin Pandele i-a urat soției sale, dar și fiului său, Zian-Mihail, la mulți ani printr-o postare pe Facebook. El le-a urat ca arhanghelul căruia îi poartă numele să-i protejeze întotdeuna, iar la final acesta le-a urat la mulți ani tutror sărbătoriților. De asemenea, alături de acest mesaj, Pandele a mai postat pe Facebook și o fotografie cu soția sa și cu fiul lor.

Gabriela Firea, sărbătorită de soț pe Facebook. Ce urări i-a transmis acesta?

Gabriela Firea, sărbătorită de soț pe Facebook. Ce urări i-a transmis acesta?

”Azi e zi de mare sărbătoare creștină : Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril. Am și eu doi oameni iubiți care poartă cu cinste prenumele celor doi mari sfinți : draga mea soție Gabriela și năstrușnicul mezin Zian-Mihail. Să-i protejeze arhanghelii de toată reaua-întâmplare. La mulți ani binecuvântați tuturor sărbătoriților zilei!”, a scris Florentin Pandele pe Facebook.

Gabriela Firea este căsătorită cu Florentin Pandele din septembrie 2010. Cuplul are doi băieţi, David Petru, în vârstă de șapte ani, şi cel de-al doilea, Zian-Mihail pe care fosta senatoare l-a adus pe lume în 2015. Dintr-o relaţie anterioară, Gabriela Firea mai are un băiat, Tudor, în vârstă de 25 de ani.

“Trecuseră aproximativ trei săptămâni de când ne cunoşteam când am cerut-o de soţie. S-a uitat la mine lung. În momentul în care am simţit că ceva este în neregulă, am adus în discuţie alt subiect. Mi-era teamă ca răspunsul să nu fie negativ. Gabi era marcată că nu a trecut nici un an de zile de la moartea lui Răsvan, fostul ei soț. Mi-a spus că da, dar că trebuie să aşteptăm să treacă un an”, a declarat Florentin Pandele în 2010.