Gabriela Firea, sărbătorită de soț pe Facebook. Ce a făcut public acesta

Diana Radu 08.11.2019, 14:57
Gabriela Firea, sărbătorită de soț pe Facebook. Ce a făcut public acesta

Printre cei care își sărbătoresc astăzi ziua de nume se află și Gabriela Firea, primarul general al Capitalei. Cu această ocazie, soțul acesteia, Florentin Pandele i-a urat la mulți ani printr-o postare pe Facebook. Iată ce i-a urat Pandele lui Firea de Sfinții Arhangheli Mihail si Gavril.

Gabriela Firea a primit un mesaj emoționat cu ocazia zilei sale de nume de la soțul său pe Facebook

Florentin Pandele i-a urat soției sale, dar și fiului său, Zian-Mihail, la mulți ani printr-o postare pe Facebook. El le-a urat ca arhanghelul căruia îi poartă numele să-i protejeze întotdeuna, iar la final acesta le-a urat la mulți ani tutror sărbătoriților. De asemenea, alături de acest mesaj, Pandele a mai postat pe Facebook și o fotografie cu soția sa și cu fiul lor.

Gabriela Firea, sărbătorită de soț pe Facebook. Ce urări i-a transmis acesta?
Gabriela Firea, sărbătorită de soț pe Facebook. Ce urări i-a transmis acesta?

”Azi e zi de mare sărbătoare creștină : Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril. Am și eu doi oameni iubiți care poartă cu cinste prenumele celor doi mari sfinți : draga mea soție Gabriela și năstrușnicul mezin Zian-Mihail. Să-i protejeze arhanghelii de toată reaua-întâmplare. La mulți ani binecuvântați tuturor sărbătoriților zilei!”, a scris Florentin Pandele pe Facebook.

Gabriela Firea este căsătorită cu Florentin Pandele din septembrie 2010. Cuplul are doi băieţi, David Petru, în vârstă de șapte ani, şi cel de-al doilea, Zian-Mihail pe care fosta senatoare l-a adus pe lume în 2015. Dintr-o relaţie anterioară, Gabriela Firea mai are un băiat, Tudor, în vârstă de 25 de ani.

„Trecuseră aproximativ trei săptămâni de când ne cunoşteam când am cerut-o de soţie. S-a uitat la mine lung. În momentul în care am simţit că ceva este în neregulă, am adus în discuţie alt subiect. Mi-era teamă ca răspunsul să nu fie negativ. Gabi era marcată că nu a trecut nici un an de zile de la moartea lui Răsvan, fostul ei soț. Mi-a spus că da, dar că trebuie să aşteptăm să treacă un an”, a declarat Florentin Pandele în 2010.

Urmăriți Impact.ro și pe